Life

Fulgy, condamnat penal definitiv! Mezinul Clejanilor rămâne cu doi ani de pușcărie pentru tâlhărie

Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost condamnat definitiv pentru tâlhăria pe care a comis-o, pedeapsa de doi ani de pușcărie fiind confirmată de magistrați.
09.11.2022 | 16:18
Fulgy condamnat penal definitiv Mezinul Clejanilor ramane cu doi ani de puscarie pentru talharie
Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani și fratele Margheritei, a fost condamnat penal definitiv în procesul de tâlhărie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Manole Dan Constantin Fulgeraş, alias Fulgy, a fost condamnat definitiv, astăzi, 9 noiembrie 2022, pentru tâlhărie. El a fost găsit vinovat și în prima instanță, iar acum magistrații de la Curtea de Apel București au menținut sentința, punându-l, în plus, să plătească și cheltuieli de judecată.

Fulgy, condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Fulgy al Clejanilor a fost nemulțumit de condamnarea primită în primă instanță, pe 21 aprilie, atunci când judecătorii au decis să îi dea doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru că a tâlhărit un om. Din acest motiv, mezinul familiei a declarat apel.

ADVERTISEMENT

Doar că, la apel, Fulgy nu a fost deloc mai norocos, ba chiar magistrații au decis ca tânărul inculpat să plătească, în plus, și cheltuielile de judecată. E adevărat, suma nu este una care să îi dea prea mari bătăi de cap fiului lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani: 400 de lei.

”În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

ADVERTISEMENT

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Fulgy al Clejanilor a tâlhărit un tânăr

În prima instanță, Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost condamnat la doi ani de pușcărie pentru că l-a tâlhărit pe un jurnalist în luna iulie a anului trecut. Mai mult, pentru fapta sa a fost pus să plătească și daune materiale însemnate.

ADVERTISEMENT

Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

ADVERTISEMENT

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Fulgy și Margherita, copiii Clejanilor, condamnați penal

Cei doi copii ai celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani au primit, în acest an, condamnări penale definitive. Dacă Fulgy a fost condamnat pentru tâlhărie, Margherita a ajuns în atenția judecătorilor pentru că a condus drogată, iar apelul pe care l-a făcut i-a adus o condamnare mai grea decât cea dispusă de prima instanță.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se stipulează în sentința definitivă a Margheritei de la Clejani. De asemenea, cântăreața nu are voie să se mai atingă de volan timp de trei ani din momentul pronunțării sentinței.

Fulgy, derapaj la adresa presei: ”Sper să muriți”

La insistențele FANATIK, Fulgy a oferit o primă reacție după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhăria pe care a comis-o în vara anului trecut. Reacția lui este publicată mai jos, exact așa cum a fost oferită, printr-un mesaj vocal, cu derapajele de rigoare.

”Am fost la judecătorie, am fost prin tribunale, am fost la orice instituție să pun stop să mai scrieți despre mine pentru că mi-ați distrus viața. Mie presa în România mi-a distrus viața pentru că nu am fost de acord. Am fost împotriva voastră pentru că mi-ați distrus imaginea.

Din păcate pentru voi și din fericire pentru mine viața mea este tot frumoasă, și, înainte de toate incidentele astea, și în prezent și în viitor. Nu am ce să vă spun decât că să urăsc din tot sufletul meu, sper să muriți și vă rog frumos, lăsați-mă în pace și nu mai îndrăzniți să-mi scrieți”, a transmis Fulgy al Clejanilor, tânărul condamnat pentru o infracțiune cu violență și care se pretinde un artist.

ADVERTISEMENT