Life

Fulgy, dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea live. Cum a ajuns la acest incident

Fulgy a fost dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea live pe YouTube. Iată ce a spus fiul Clejanilor în legătură cu această situație.
07.06.2021 | 09:57
Fulgy dat afara dintrun cazino in timp ce facea live Cum a ajuns la acest incident
ADVERTISEMENT

Fulgy a fost dat afară dintr-un cazino din Capitală în timp ce făcea un live pe YouTube. Fiul Clejanilor a vorbit despre această situație și a dezvăluit cauza acestui incident neplăcut.

Problemele nu par să se mai termine pentru băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. După ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, Fulgy a avut deja parte de o altă problemă.

ADVERTISEMENT

Fulgy, dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea live. Cum a ajuns la acest incident

Duminică, în jurul orei prînzului, fiul Clejanilor a început să facă live pe YouTube în timp ce intra într-un mall.

Deși agentul de pază i-a spus tânărului să-și pună masca de protecție, fiind încă obligatorie în spațiile închise, Fulgy a ignorat vorbele acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în timp ce se îndrepta spre cazino, Fulgy a spus că România va scăpa de restricțiile Covid doar atunci când oamenii îi vor urma exemplul și nu vor mai respecta indicațiile autorităților.

„Coronavirus ăsta e fake, mă, e pentru săraci. Eu mi-am cumpărat măști. Nu port mască și nu mă sancționează nimeni. Voi de ce sunteți proști și purtați mască? De amenzi?

ADVERTISEMENT

Eu nu port, frate, mască, nu există coronavirus. E o manevră făcută de oameni cu putere. Lumea poartă măști, eu nu. Care mi-o zice ceva, îl bat.

Păi până n-oți ieși toți ca mine așa și faceți așa, niiodată n-o să se oprească prostia asta. Acum intru în cazino, la frații mei”, a spus Fulgy în live-ul său de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

După ce a ignorat avertismentul agentului de pază, Fulgy a intrat în cazino, fără a se opri din vorbit cu fanii.

Același paznic i-a spus, din nou, să-și pună masca, dar și să oprească filmarea de pe YouTube, întrucât politica sălii de cazino îi interzicea acest lucru.

Fulgy a ignorat și acest avertisment și nu s-a oprit din a filma. Agentul de pază a încercat să-i oprească filmarea și l-a scos afară din cazino, adresându-i cuvinte grele.

„M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara.

(…) Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu.

Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea, a mai transmis Fulgy.

Fiul Clejanilor a mai spus că îl va reclama pe paznic pentru că l-a împins afară din cazino, deși doar i-a cerut să închidă live-ul și să-și pună masca.

ADVERTISEMENT