Life

Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie! Câți bani trebuie să plătească daune

Fulgy al Clejanilor a fost condamnat, astăzi, 21 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și la plata unor daune de 10.000 de lei celui care l-a reclamat.
21.04.2022 | 17:49
Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru talharie Cati bani trebuie sa plateasca daune
Fulgy al Clejanilor a fost condamnat, astăzi, 21 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și la plata unor daune de 10.000 de lei celui care l-a reclamat /Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Magistrații au decis în cazul lui Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, o condamnare dură. Mai exact, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, dar sentința poate fi atacată cu apel.

Fulgy al Clejanilor, condamnat după ce a jefuit un jurnalist

Magistrații au decis la termenul de astăzi, 21 aprilie 202, ca Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, să execute o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

 ”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

ADVERTISEMENT

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arată în decizia instanței.

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, trebuie să plătească daune consistente

Pe lângă condamnarea în închisoare pentru tâlhărie – Fulgy fiind găsit vinovat după ce l-a jefuit pe un jurnalist în luna iulie a anului trecut – mezinul Clejanilor este obligat să plătească și daune materiale consistente la care se adaugă și cheltuieli de judecată.

ADVERTISEMENT

”Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 București.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani trebuie să muncească în folosul comunității

Cum instanța a decis ca pedeapsa de doi ani de închisoare pentru tâlhărie să fie cu suspendare, tânărul Fulgy va fi nevoit să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să respecte strict măsurile de supraveghere.

”Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; – să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; – să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…)

Fulgy
Fulgy al Clejanilor, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentur tâlhărie / Foto: captura portal.just.ro

Impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală. În temeiul art. 93 alin.( 3) din Codul penal, impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a a Copilului Sector III sau la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti. (…) Instanţa menţine măsura de siguranţă a obligării provizorii la tratament medical dispusă faţă de inculpat”, se mai arată în minuta instanței.

Reporterii FANATIK au încercat să îl contacteze pentru declarații pe acest subiect pe Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, dar acesta nu a răspuns apelurilor repetate până la ora publicării acestui articol.

Fulgy, adevărat magnet pentru probleme penale

Fulgy a avut, anul trecut, o perioadă cât se poate de dificilă. În vara lui 2021, el a fost surprins sub influența substanțelor interzise, la volan. La câteva zile de la eveniment, mezinul Clejanilor a făcut un scandal uriaș într-un casino.

O perioadă, Fulgy a stat internat la spitalul Alexandru Obregia din București, dar, după externare, a ajuns din nou pe mâna Poliției pentru că a fost surprins la volan fără drept, permisul fiindu-i suspendat. Apoi, un nou scandal a izbucnit în momentul în care a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său pentru că l-ar fi agresat pe Ioniță de la Clejani, dar, din fericire pentru Fulgy, nu a fost depusă nicio plângere împotriva tânărului.

Nu s-a oprit aici și un nou conflict l-a avut în prim plan pe Fulgy. Mezinul Clejanilor a fost acuzat că ar fi jefuit un jurnalist. Acesta este, de fapt, și dosarul în care Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și la plata de daune.

ADVERTISEMENT
Tags:
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la...
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16 goluri diferență
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
UNGURII FAC LEGEA în Europa! S-a luat decizia la care nimeni nu s-ar...
UNGURII FAC LEGEA în Europa! S-a luat decizia la care nimeni nu s-ar fi așteptat
Trăistariu îl face praf pe Maticiuc. Nu vrea să-i vadă filmele
Trăistariu îl face praf pe Maticiuc. Nu vrea să-i vadă filmele
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română