Life

Fulgy de la Clejani, dezvăluiri uluitoare despre trecut. Cum a pierdut sute de mii de euro

Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecut și a spus cum a pierdut sute de mii de euro.
21.05.2021 | 09:51
Fulgy de la Clejani dezvaluiri uluitoare despre trecut Cum a pierdut sute de mii de euro
Fulgy de la Clejani, dezvăluiri uluitoare despre trecut. Cum a pierdut sute de mii de euro. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, a făcut dezvăluri uluitoare despre trecut, atunci când avea un stil de viață cu totul haotic, care îi dăuna foarte mult.

Tânărul a fost nevoit să stea internat într-o clinică din străinătate pentru a depăși aceste momente cumplite. Acum este alt om și și-a schimbat total percepția despre viață.

ADVERTISEMENT

Fulgy de la Clejani, dezvăluiri uluitoare despre trecut. Cum a pierdut sute de mii de euro

Fulgy a făcut dezvăluiri șocante din trecutul său, atunci când își petrecea timpul la cazinouri și pierdea mii de lei în fiecare noapte. Anturajul din care făcea parte nu era deloc unul cu o influență pozitivă.

Tânărul a mărturisit că sumele de bani pe care le pierdea fie erau mici, fie de zeci de mii de euro. Momentul în care a pierdut 250.000 de euro într-o noapte i-a pus capac tatălui său.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, fiul Clejanilor nu îndeamnă pe nimeni să joace la cazinouri. În cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Fulgy a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața lui.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție.

ADVERTISEMENT

Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro.

Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Din cauza stilului de viață haotic și a viciilor, Fulgy a ajuns să stea internat într-o clinică din Spania pentru a se vindeca complet.

Fulgy trăiește într-un apartament de lux

Fulgy s-a schimbat total și acum locuiește singur într-un apartament de lux. De un an de zile, tânărul are un stil de viață sănătos și merge la sală pentru a-și întreține fizicul.

Fiul Clejanilor susține că toate aceste lucruri din trecut s-au întâmplat pentru că nu a avut un prieten care să-l învețe ce e bine și ce este rău, așa că a trăit totul pe propria piele, ca să-și dea seama singur de greșeli.

„Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să nu iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a continuat acesta.

În cadrul aceleiași emisiuni, Fulgy a fost întrebat dacă a consumat droguri. Tânărul a spus că nu se justifică în fața nimănui pentru acțiunile lui, ci doar în fața legii.

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani este acum un bărbat responsabil și liniștit, îndemnându-i pe fanii lui să nu-i urmeze exemplul din trecut.

ADVERTISEMENT