Life

Fulgy, decizie radicală după noul scandal al drogurilor. Ce are de gând să facă băiatul Clejanilor

Fulgy a luat o decizie radicală după scandalul substanțelor interzise. Băiatul Clejanilor a dezvăluit ce are de gând să facă.
01.06.2021 | 15:31
Fulgy decizie radicala dupa noul scandal al drogurilor Ce are de gand sa faca baiatul Clejanilor
ADVERTISEMENT

După ce a fost prins conducând sub influența drogurilor, fiul Clejanilor a declarat că regretă nespus incidentul. Acesta a explicat, cu lacrimi în ochi, că îi pare rău că le-a provocat suferință părinților săi.

Fulgy are de gând să facă schimbări radicale. El s-a declarat foarte afectat de presiunea medicatică de care a avut parte și de interesul crescut al oamenilor cu privire la acțiunile lui.

ADVERTISEMENT

Fulgy, decizie radicală după noul scandal al drogurilor. Ce are de gând să facă băiatul Clejanilor

Fiul Clejanilor a declarat că are regrete enorme cu privire la consumul de droguri: „îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze.

„Dacă te droghezi îți consumi serotonina, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată. Mă simt vinovat,” a spus el la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

ADVERTISEMENT

Fulgy s-a arătat deranjat de tot interesul pe care l-a căpătat acest caz: „mi-am dat seama că toată lumea e falsă, cu toții vor ceva de la mine și familia mea”.

„Se promovează prostia pentru că e norma ca banii să fie mai presus decât onoarea. Onoarea și respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau să fiu un tată care e văzut de copii lui că se droghează, ce exemplu aș fi eu?”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

El a luat o decizie radicală după tot acest scandal. Băiatul Clejanilor a precizat că se teme să mai locuiască în România.

Fulgy, decizie radicală după scandalul drogurilor

Presiunea mediatică și comentariile pe care le-a stârnit această situație l-au afectat profund pe Fulgy. Acesta a spus că se simte hărțuit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că și-a angajat chiar și o gardă de corp, temându-se pentru siguranța sa: „nu mă simt în siguranță. Îmi e frică să mai trăiesc în România, de asta umblu cu bodyguard după mine”.

El a hotărât să plece din România până se vor liniști apele: „îmi iau primul bilet și cred că plec ori în America, să rezolv cu vila, ori în Franța, la mătușa mea care e la consulat acolo”.

„Vreau să dispar puțin din peisaj pentru că nu mi se pare normal să zici „Pss” și să se uite 6 milioane de oameni la mine,” a explicat acesta, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: