Life

Fulgy, declarație de dragoste pentru o brunetă. A uitat-o deja pe Roxana Ferariu? 

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, mărturisea zilele trecute că este gata să se însoare cu Roxana Ferariu, dar îi face declarații de iubire unei alte domnișoare.
03.06.2021 | 22:56
Fulgy declaratie de dragoste pentru o bruneta A uitato deja pe Roxana Ferariu
ADVERTISEMENT

Producătorul muzical s-a afișat în compania unei brunete, alături de care se declară cea mai fericită persoană din Univers. Artistul în vârstă de 23 de ani este îndrăgostit lulea de o altă femeie, care nu este deloc cea cu care anunța că vrea să se însoare.

Fiul renumitei Viorica de la Clejani s-a fotografiat în ipostaze inedite cu o femeie superbă. Fulgy, pe numele său complet Manole Dan Constantin Fulgerică, se mândrește cu noua poveste de dragoste, el precizând în trecut că nu îi place să stea deloc singur.

ADVERTISEMENT

Fulgy are o nouă iubită? S-a afișat în compania unei domnișoare brunete

Potrivit cancan.ro, Denisa Despa este femeia care i-a furat inima lui Fulgy. Cântărețul nu încetează să-i facă declarații de dragoste frumoasei brunete, pe care a pozat-o în intimitate, chiar în pijamale, în timp ce fuma o țigară.

„M-am rugat la Dumnezeu de mic copil să întâlnesc o femei cum e ea, e cea mai frumoasă femeie din România”, spune artistul într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Relația lor pare să fie una bună, vedeta afișându-se tot mai des în compania brunetei pe care o sărută tandru pe obraz sau stă la pieptul ei, semn că sunt destul de apropiați.

„Îmi faci și mie viața mea o cafea?”, o întreabă Fulgy pe noua sa iubită, într-o altă filmare distribuită pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Cu lapte?”, adaugă frumoasa brunetă, iar discuția dintre ei continuă, tânărul producător muzical adresându-se din nou partenerei sale de viață.

Ulterior, artistul vrea să știe care este felul de mâncare cu care tocmai s-au delectat. „Rață cu portocală în gură pe pod de caramel”, este replica tinerei care este toată numai un zâmbet.

ADVERTISEMENT

Roxana Ferariu este deja istorie pentru Fulgy, băiatul Clejanilor

Relația dintre Fulgy și Denisa Despa este una recent, asta pentru că în urmă cu câteva zile vedeta anunța că se va  căsători cu Roxana Ferariu, o șatenă superbă.

Se pare că artistul de 23 de ani s-a răzgândit în cele din urmă și nici măcar nu o mai urmărește pe fosta iubită în mediul online.

Băiatul lui Ioniță de la Clejani crede că știe ce caută la o femeie. El susține că nu vrea neapărat o parteneră frumoasă, ci care să aibă un suflet bun și cald.

ADVERTISEMENT