Life

Fulgy, declarații în lacrimi, după ce a fost prins drogat la volan: „Sunt cel mai prost exemplu de copil”

Fulgy a făcut declarații în lacrimi după ce a fost prins drogat la volan în acest weekend.
31.05.2021 | 09:44
Fulgy declaratii in lacrimi dupa ce a fost prins drogat la volan Sunt cel mai prost exemplu de copil
Fulgy, declarații în lacrimi, după ce a fost prins drogat la volan: „Sunt cel mai prost exemplu de copil” Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a făcut declarații în lacrimi după ce a fost prins drogat la volan. Tânărul este conștient că nu este un exemplu de urmat și i-a sfătuit pe cei care îl urmăresc să nu consume substanțe interzise.

Fiul Clejanilor a făcut dezvăuiri despre perioada dificilă pe care o traversează și nu este deloc mândru că a fost prins de oamenii legii în timp ce era sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT

Fulgy, declarații în lacrimi, după ce a fost prins drogat la volan

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a avut parte numai de probleme în ultimii ani. Consumul de droguri i-a adus numai necazuri și nu este prima dată când se află în această situație.

Fiul Clejanilor a făcut declarații în larimi seara trecută, la nici o zi după ce a fost prins de Poliție. Tânărul știe că a dezamăgit multe persoane, mai ales pe părinții și pe sora lui, Margehrita.

ADVERTISEMENT

Fulgy i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc să nu consume droguri ca să nu ajungă în astfel de situații, pentru că își fac numai rău, atât fizic, cât și psihic.

„Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește.

Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență.

ADVERTISEMENT

Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy pe canalul său de YouTube.

Fulgy, declarații cutremurătoare: „Am vrut să nu mor”

Fulgy a recunoscut că drogurile l-au adus într-o stare gravă și că ajunsese să-și dorească moartea la un moment dat. În plus, starea în care se afla l-ar fi putut trimite la închisoare, la un spital de psihiatrie sau chiar ar fi ucis pe cineva.

„Mulțumesc Lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc Lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta.

Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise.

Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri”, a mai spus Fulgy.

Fulgy, prins drogat la volan sâmbătă seara

Fulgy a fost oprit de Poliție sâmbătă seara, în timp ce se afla la volanul bolidului său. Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, iar valorile au fost pozitive la consumul de cannabis, fiind dus la INML.

Laa ieșirea de la INML, Fulgy a fost extrem de agresiv verbal cu jurnaliștii veniți să-i ia declarații. cărora le-a oferit niște răspunsuri ciudate.

Fulgy susține că se întorcea de la studioul lui Alex Velea, unde a fost să compună o melodie.

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc că am fost la Alex Velea să facem o piesă.

În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus acesta.

Declarațiile pe care le-a oferit presei au fost și mai ciudate, comportamentul său ridicând multe semne de întrebare.

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, le-a spus Fulgy jurnaliștilor după ce a ieșit de la INML.

Fulgy nu este singurul membru din familia Clejanilor care a fost prins sub influența drogurilor. Anul trecut, Margherita a provocat un accident în Capitală, fiind depistată ulterior cu un cocktail de droguri în sânge, printre care și cocaina.

Deși a fost la o clinică de dezintoxicare, Fulgy nu a reușit să treacă peste această dependență, iar acum regretă ce a făcut.

ADVERTISEMENT
Tags: