Life

Fulgy, declarații surprinzătoare pe rețelele sociale: „Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni”

Fulgy a făcut declarații surprinzătoare pe rețelele de socializare. Iată ce le-a transmis fanilor fiul Clejanilor.
16.07.2021 | 23:04
Fulgy declaratii surprinzatoare pe retelele sociale Suferinta mai mare ca a mea nu o are nimeni
Fulgy, declarații surprinzătoare pe rețelele sociale: „Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy a făcut declarații sincere despre cum se simte și le-a făcut fanilor dezvăluiri total neașteptate. Fiul Clejanilor a fost plasat în arest la domiciliu și le-a povestit urmăritorilor că trece prin momente grele.

În urmă cu câteva zile, tânărul de 23 de ani a fost luat de oamenii legii după ce ar fi agresat un jurnalist și i-ar fi furat telefonul. Poliția a decis să-l plaseze în arest la domiciliu timp de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Fulgy, declarații surprinzătoare pe rețelele sociale: „Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni”

Fulgy le-a transmis un mesaj neașteptat fanilor de pe rețelele sociale. Tânărul le-a răspuns persoanelor care îl critică pe el și pe familia lui și le-a spus că trece printr-o suferință foarte mare.

Fiul Clejanilor a cerut să fie lăsat în pace pe motiv că nu a făcut nimic rău. Artistul nu suportă că se vorbește atât de des despre el

ADVERTISEMENT

„Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul…

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate… Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Concluzia mea de la viața asta – Te naști singur și pleci singur”, a declarat Fulgy într-un videoclip de pe rețelele sociale, scrie cancan.ro.

De asemenea, Fulgy a fost considerat pericol social în urma incidentului care a avut loc zilele trecute, atunci când a agresat jurnalistul respectiv. După ce l-a lovit, Fulgy i-a luat telefonul cu forța și s-a filmat în timp ce îi transmitea un mesaj de amenințare.

ADVERTISEMENT

A fost emisă o propunere de arestare preventivă pe numele lui Dan Constantin Manole, așa cum îl cheamă pe fiul Clejanilor în buletin.

Incidentul a avut loc în fața casei sale, iar Fulgy le-a cerut jurnaliștilor aflați la fața locului să nu mai filmeze. După aceea, tânărul a răbufnit și a lovit un reporter cu pumnul, chiar în maxilar.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani este cercetat pentru tâlhărie, conducere sub influența drogurilor, conducere fără permis și amenințare. Acesta se află în arest la domiciliu, unde este monitorizat de Poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: