Life

Fulgy, externat de la clinica de reabilitare. Ce mesaj a postat fiul Clejanilor. Foto

Fulgy a postat primul mesaj după mai bine de două săptămâni. Băiatul Clejanilor a fost externat de la clinica de reabilitare.
29.06.2021 | 18:39
Problemele se țin lanț de Fulgy. După ce a fost arestat preventiv, ajunge și la tribunal în alt dosar. Foto. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy a fost externat de la clinica de reabilitare după aproape două săptămâni. În toată această perioadă a dispărut din mediul online, dar marți a postat un mesaj.

Fiul Clejanilor nu a dat foarte multe amănunte despre starea sa. A postat un filmuleț din mașină, unul dintr-un salon, un mesaj și fotografii cu familia sa dintr-un restaurant.

ADVERTISEMENT

Fulgy, externat de la clinica de reabilitare

Fulgy a fost internat două săptămâni într-o clinică de reabilitare, după ce a făcut un scandal monstru. Marți, fiul Clejanilor a fost externat și a postat un mesaj pentru prietenii săi virtuali.

“Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, a scris Fulgy.

Fulgy
Fulgy, după ce a fost externat

Și mama sa, Viorica de la Clejani a postat mai multe filmulețe în care anunță ce se întâmplă cu Fulgy.

ADVERTISEMENT

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super.

Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui.

ADVERTISEMENT

Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”, a spus Viorica de la Clejani.

Fulgy a făcut o primă oprire la un salon unde s-a tuns. Apoi a mers împreună cu familia sa la un restaurant și a postat mai multe fotografii în care apare alături de Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT

De ce a fost internat Fulgy

Ioniță de la Clejani ar fi fost cel care l-a reclamat pe Fulgy, după ce acesta l-ar fi amenințat. Dan Capatos a dezvăluit în emisiunea lui, pe baza unui comunicat oficial, că acesta și-a reclamat fiul la Poliție.

Apoi, tânărul a fost dus la o clinică de reabilitare. Înainte, fusese prins drogat la volan. După recoltarea probelor biologice s-a stabilit că băiatul consumase canabis.

ADVERTISEMENT