Life

Fulgy, interviu special cu sora sa. Ce răspuns a dat Margherita când a fost întrebată dacă a furat bani

Fulgy a realizat un interviu special cu sora sa. FANATIK vă spune ce răspuns a dat Margherita când a fost întrebată dacă a furat bani
04.09.2021 | 16:44
Fulgy interviu special cu sora sa Ce raspuns a dat Margherita cand a fost intrebata daca a furat bani
ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai Clejanilor au avut mereu o relație specială. În ciuda problemelor lui Fulgy din ultima vreme, cei doi se înțeleg destul de bine.

În urmă cu câteva săptămâni, Fulgy a profitat de o întânire cu sora sa, pentru a-i face un interviu fulger. Margherita s-a văzut nevoită să răspundă la zece întrebări.

ADVERTISEMENT

Fulgy, interviu special cu sora sa. Ce răspuns a dat Margherita când a fost întrebată dacă a furat bani

 

@donmoft##foryou ##fulgy ##margherita ##moft ##mofttv ##fulgydelaclejani ##margheritaclejani

♬ sunet original – donmoft

Provocarea este una virală pe rețelele de socializare. Persoanele care decid să ia parte la aceasta, trebuie să răspundă afirmativ sau negativ.

Respectivele întrebări nu sunt cunoscute de dinainte. Așadar, Fulgy a luat-o prin surprindere pe sora sa și nu a fost deloc blând cu ea.

ADVERTISEMENT

Surprinzătoare au fost și unele răspunsuri ale Margeritei. Tânăra a ezitat în momentul în care a trebuit să spună dacă are sau nu iubit. În cele din urmă, răspunsul a fost afirmativ.

În plus, Fulgy a interogat-o pe aceasta și cu privire la starea financiară. Artista a precizat că are bani, dar că nu deține o mașină.

ADVERTISEMENT

Fiica Clejanilor a surprins mai ales prin răspunsul la întrebarea „ai furat bani?”. Margherita a spus un „Da” foarte hotărât.

Băiatul celebrilor lăutari nu s-a oprit aici. Sora acestuia a fost pusă în fața unor întrebări ca „ești lesbiană?”, „ai participat la vreun gang-bang?” sau „vinzi mărfuri?”. Toate răspunsurile au fost negative.

ADVERTISEMENT

Totuși, Fulgy a chestionat-o pe fumoasa lui soră și cu privire la sentimentele pe care le are față de el. Margherita a recunoscut că își iubește fratele.

Fulgy, schimbare radicală a modului de viață

După ce a avut mai multe probleme cu legea, fiul Clejanilor a decis să facă unele schimbări în viața sa. Tânărul a renunțat la obiceiurile nesănătoase.

El a povestit în exclusivitate pentru FANATIK cum arată viața sa în prezent: „Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Acum mă duc la antrenament, am x-body, cu fiarele nu pot să încep acum, trebuie să le iau ușor. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel”

ADVERTISEMENT