Life

Fulgy, la plimbare prin Herăstrău după ce a scăpat din arestul la domiciliu. Cine a fost cu ochii pe el tot timpul

Fulgy a scăpat de probleme și și-a reluat activitățile. Fiul Clejanilor a mers să se plimbe cu iubita prin parc, dar nu a fost scăpat din ochi de sora sa.
30.08.2021 | 08:15
Fulgy la plimbare prin Herastrau dupa ce a scapat din arestul la domiciliu Cine a fost cu ochii pe el tot timpul
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Fulgy a avut probleme grave. A fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, a fost reclamat la poliție, a fost internat într-o clinică de recuperare și apoi a stat în arest la domiciliu 30 de zile.

După ce a scăpat de toate problemele și-a reluat activitățile obișnuite.

A fost văzut în zona de Nord a Capitalei însoțit de iubita lui, dar și de sora sa, care nu l-a scăpat din ochi.

ADVERTISEMENT

Fulgy la plimbare prin Herăstrău după ce a scăpat din arestul la domiciliu

După ce a scăpat de toate problemele cu legea pe care le-a avut în ultima vreme, fiul Clejanilor și-a revenit și și-a reluat activitățile. Potrivit Cancan.ro, acesta a fost văzut în Zona de Nord a Capitalei.

Tânărul a “vizitat” mai multe cluburi de fițe însoțit de iubita sa, dar și de Margherita. Nu au găsit însă nimic interesant care să le atragă atenția.

ADVERTISEMENT

După ce a scăpat de arestul la domiciliu, fiul Clejanilor a început din nou să se ocupe de muzică, dar nu uită să se distreze alături de prieteni.

În urmă cu câteva zile acesta a postat pe Instagram mai multe filmulețe în compania unor prieteni. Mai întâi a mers la un grătar, apoi s-a distrat de minune în cluburile din București.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Fulgy

În ultima perioadă, fiul Clejanilor a avut mai multe probleme cu legea. A fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, a fost reclamat la poliție de către tatăl său, a fost internat într-o clinică de recuperare și apoi a stat în arest la domiciliu 30 de zile, după ce a agresat un jurnalist.

După ce a scăpat, Fulgy le-a spus fanilor ce planuri are.

Acesta vrea să câștige cât mai mulți bani. Se pare că dorește să-și deschidă o nouă afacere, sau cel puțin așa se înțelege dintr-o fotografie pe care a postat-o. În aceasta poartă un tricoul cu sigla “Don Moft”, iar în dreptul imaginii a scris: “Colecție Moft în cel mai scurt timp”.

ADVERTISEMENT

“Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită”, spunea fiul Clejanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: