Life
notix pixel id

Fulgy, pericol public! Ce l-au obligat magistrații să facă pe fiul Clejanilor

Fiul Clejanilor a primit o nouă lovitură. Acesta este obligat să meargă la medic pentru a-și trata problemele de comportament, altfel ar putea să fie internat.
05.10.2021 | 08:58
Fulgy pericol public Ce lau obligat magistratii sa faca pe fiul Clejanilor
Fulgy, pericol public! Ce l-au obligat magistrații să facă pe fiul Clejanilor. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fulgy nu a scăpat de probleme. După tot scandalul în care a fost implicat în ultima vreme, fiul Clejanilor a mai primit o lovitură. Procurorii au cerut ca acesta să se trateze la un medic specialist, în caz contrar va fi internat.

Se pare că și Ioniță de la Clejani are probleme cu legea. Acesta este cercetat după ce a amenințat mai mulți jurnaliști care erau în fața casei sale.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc după ce Fulgy a agresat un ziarist. L-a lovit și i-a luat telefonul.

Fulgy, pericol public! Ce l-au obligat magistrații să facă pe fiul Clejanilor

Fulgy a fost anunțat că trebuie să meargă la medic pentru a-și trata afecțiunile de care suferă. Potrivit spynews.ro, procurorii au cerut ca acesta să primească tratament specializat, altfel va fi internat.

Decizia a fost luată după ce fiul Clejanilor a atacat un jurnalist și a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

Cererea procurorilor a fost aprobată de judecători.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 București de luare a măsurii de siguranță de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 București sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoșire sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

ADVERTISEMENT

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credință măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărârea instanței.

Ioniță de la Clejani, probleme cu legea

Se pare că și tatăl lui Fulgy are probleme cu legea. Acesta ar fi cercetat după ce a agresat un jurnalist aflat în fața casei sale. Inițial se pare că jurnaliștii prezenți la acel incident vor fi audiați, apoi se vor viziona imagini de pe camerele de luat vederi, dacă ele există și abia apoi va fi chemat și Ioniță Manole.

ADVERTISEMENT

Apoi, se va stabili dacă se va începe urmărirea penală sau dacă va fi amendat pentru fapta sa, mai scrie spynews.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE