Life

Fulgy, propunere neașteptată pentru Mirela Vaida. Ce a spus despre emisiunea Acces Direct, de la Antena 1

Fulgy nu se dezminte și vine cu o replică dură la adresa prezentatoarei Mirela Vaida, căreia i-a luat în vizor emisiunea de la Antena 1.
14.09.2021 | 18:07
Fulgy propunere neasteptata pentru Mirela Vaida Ce a spus despre emisiunea Acces Direct de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani are o propunere neașteptată pentru moderatoarea de la Acces Direct, care perioada aceasta este în căutarea unei noi asistente.

Tânărul producător muzical a auzit vestea dată de Mirela Vaida și nu a stat deloc pe gânduri, deși în trecut cei doi au mai avut schimburi dure de replici.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Fulgy a dezvăluit că i-ar plăcea să lucreze împreună cu vedeta de la Antena 1, dar pentru asta are câteva condiții.

Fulgy, replică dură pentru Mirela Vaida. Ce a spus despre emisiunea Acces Direct, de la Antena 1

Cântărețul spune că își dorește să ajungă în platoul show-ului moderat de Mirela Vaida, însă nu fără bani, așa cum sunt chemați foarte mulți.

ADVERTISEMENT

„Sărut-mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că dumneavoastră căutați și emisiunea dumneavoastră asistent.

Mă întrebam dacă… de ce nu aș fi eu asistentul dumneavoastră și sper că nu vă supărați că vă pun condiții și chemați numai oameni care vin fără bani acolo la voi”, a spus Fulgy pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist și Mirela Vaida nu sunt pentru prima oară într-un conflict, asta pentru că în urmă cu ceva vreme sora sa vitegră a apărut în emisiunea Acces Direct.

Ramona Manole era amenințată cu moartea de fratele său mai mic, care a susținut că Fulgy a folosit cuvinte foarte dure și la adresa fiicelor sale.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, amenințată și în trecut de familia Clejanilor

În cele din urmă artista a apelat la oamenii legii. Ulterior, Mirela Vaida a ajuns din nou în colimatorul familiei Clejani, fratele lui Ioniță fiind cel supărat.

Se pare că Roger a amenințat-o pe moderatoarea de la Acces Direct, chiar în fața telespectatorilor, fără niciun pic de jenă sau de sfială.

„Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, spunea Mirela Vaida atunci, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT