Life

Fulgy reacționează după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă. Ce a spus tânărul despre agresor

Fulgy reacționează după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă, în piept, de către un bărbat necunoscut, care se deplasa cu o trotinetă.
18.08.2022 | 22:27
Fulgy reactioneaza dupa ce sora lui Margherita a fost injunghiata pe strada Ce a spus tanarul despre agresor
Ce spune Fulgy despre faptul că sora lui a fost înjunghiată, pe stradă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fulgy a avut prima reacție după ce s-a aflat că sora lui, Margherita, a fost atacată, din senin, pe stradă, de către un bărbat necunoscut și care nu a fost prins încă de poliție. Individul se deplasa pe o trotinetă și i-a înfipt tinerei un cuțit în piept.

Fulgy, uimit de ceea ce i s-a întâmplat surorii sale. Ce a transmis pe rețelele de socializare

Fulgy consideră că sora lui a fost victima unei nedreptăți și nu i se pare normal ca în vremurile actuale să fii înjunghiat pe stradă. Tânărul este uimit de toată întâmplarea.

ADVERTISEMENT

”Dacă vi se pare normal, România, să mergi pe stradă în București, în 2022, ca fata ( sora mea) și să fiți înjunghiată de unul care merge cu trotineta pe stradă…

Nici acum nu s-a aflat cine a fost. Sora mea, fiind a doua victimă din câte am înțeles…Mi se pare normal să nu se mai țină cont de nimeni și nimic de azi…”, a transmis Fulgy pe facebook, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Nici mama lui nu a reacționat deloc bine la aflarea veștii că fiica sa a fost la un pas de moarte. Viorica de la Clejani a criticat justiția din țară și a luat apărarea copiilor ei.

”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a declarat solista pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT

Cum a fost atacată Margherita de la Clejani. Nu a fost singura țintă a agresorului

Margherita de la Clejani nu a fost însă singura persoană atacată de invidul care este căutat în continuare de oamenii legii. În situația sa s-a mai aflat o minoră de 17 ani, prima țintă a agresorului, de fapt.

Margherita de la Clejani a fost atacată pe Bulevardul I.C. Brătianu din București, iar adolescenta pe Calea Victoriei. Conform unor surse FANATIK Margherita a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a fost înjunghiată.

ADVERTISEMENT

Acolo, medicii i-au curățat rana, iar fiica Clejanilor a refuzat internarea. Din fericire, plaga nu a fost una gravă, așa că doctorii au fost de acord să o externeze.

ADVERTISEMENT
Tags: