Life

Fulgy, ridicat de Poliție direct de acasă, în miez de noapte. Chiar Ioniță de la Clejani a sunat la 112

Fulgy a fost ridicat de Poliție direct de acasă, în miez de noapte. Ioniță de la Clejani a sunat la 112.
07.06.2021 | 12:23
Fulgy ridicat de Politie direct de acasa in miez de noapte Chiar Ionita de la Clejani a sunat la 112
Fulgy, ridicat de Poliție chiar în miez de noapte. Chiar Ioniță de la Clejani a sunat la 112. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a ajuns din nou pe mâna Poliției. Fulgy a fost ridicat de oamenii legii direct de acasă, iar anunțul a fost făcut chiar de el, pe contul de Instagram.

Tatăl lui, Ioniță de la Clejani, ar fi sunat la 112, după ce Fulgy l-a amenințat într-un live.

Tânărul de 23 de ani nu pare să scape de probleme. În ultima vreme, Fulgy a avut numai scandaluri, mai ales după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan.

ADVERTISEMENT

Fulgy, ridicat de Poliție chiar în miez de noapte. Chiar Ioniță de la Clejani a sunat la 112

Fulgy a fost ridicat de Poliție de acasă, chiar la miezul nopții. Tânărul și-a anunțat fanii pe Instagram. Cu toate că urma să ajungă la secție, Fulgy nu a părut deloc stresat atunci când le-a povestit fanilor, chiar din contră.

„Acum am fost luat de acasă de către domnii polițiști. Merg la secție. Mâine filmez cea mai tare piesă cu DeSanto, la 12 ziua”, a anunțat fiul Clejanilor pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani ar fi cel care și-a reclamat fiul la Poliție, potrivit Antena 3. Cântărețul a făcut acest lucru după ce ar fi fost amenințat de propriul fiu. De altfel, Fulgy a amenințat și alte vedete, printre care Alex Velea și Antonia.

Tânărul a fost protagonistul unui mare scandal ieri, după ce a refuzat să poarte mască în incinta unui mall și a fost dat afară din cazino.

ADVERTISEMENT

Agenții de pază l-au rugat să-și pună masca și să nu mai filmeze în cazino. La acel moment, Fulgy vorbea cu fanii printr-un live pe YouTube și regulile nu îi permiteau să filmeze la cazino.

Agentul de pază l-a împins afară din cazino pe fiul Clejanilor. Ulterior, acesta fi fi cerut ajutorul unor interlopi pentru a-l „pedepsi” pe paznicul care i-a interzis să intre în cazino.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani, amenințat de propriul fiu

După acest scandal, Fulgy s-a retras la o cafenea, unde a continuat să facă live și să amenințe mai multe persoane publice. La un moment dat, tânărul și-a amenințat propriul tată, pe Ioniță de la Clejani.

Cântărețul a mers la Secția 11 de Poliție și a depus o plângere pentru amenințare împotriva fiului său. Polițiștii l-au ridicat pe Fulgy de acasă și ar fi avut o stare de agitație în preajma lor, după care a fost dus la secție.

După ce a fost audiat, tânărul a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia”, potrivit sursei citate mai sus.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată în comunicatul Poliției.

Viorica de la Clejani, prima reacție după scandalul în care este implicat Fulgy

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiului ei pe rețelele sociale și a spus că mereu va fi alături de el, indiferent de ce va face.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ.

Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT