Life

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor de data aceasta

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal la scurt timp după ce a fost externat de la secția de Psihiatrie a spitalului în care a petrecut două săptămâni.
30.06.2021 | 22:58
Fulgy sa ales cu un nou dosar penal Ce a facut fiul Clejanilor de data aceasta
ADVERTISEMENT

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal. Nici nu a ieșit bine din spital și deja are alte probleme. Fiul Clejanilor a fost surprins la volanul mașinii tatălui său, deși are permisul suspendat.

Tânărul a fost surprins alături de tatăl său la o terasă, după care a vrut să mute mașina acestuia, care era parcată în fața terasei.

ADVERTISEMENT

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor de data aceasta

Fulgy și-a anunțat revenirea la scurt timp după ce a fost externat de la spitalul unde și-a petrecut ultimele săptămâni. Tânărul a reușit să se aleagă cu un nou dosar penal la scurt timp după externare.

„Fraților, am început și în mașină să am alarmă”, a declarat Fulgy în mediul online.

Potrivit antena3.ro, fiul cel mic al Clejanilor a fost surprins în timp ce încerca să  mute mașina tatălui său din fața terasei. Tânărul a făcut abstracție de faptul că nu are voie să conducă, din moment ce are permisul suspendat.

ADVERTISEMENT

Fulgy s-a ales cu permisul suspendat de câteva săptămâni, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au verificat camere de supraveghere din zonă, conform sursei citate anterior. După ce s-a constatat infracțiunea, oamenii legii au decis să deschidă un nou dosar penal pe numele lui Dan Manole, așa cum îl cheamă pe Fulgy în buletin.

ADVERTISEMENT

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut parte numai de probleme în ultimul timp, probleme din cauza cărora a ajuns pe mâna oamenilor legii nu o singură dată.

După ce a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea, Fulgy a început să acuze diverse persoane publice de lucruri grave și chiar a creat un scandal la un casino. Mai mult, Fulgy și-a amenințat și propriul tată, care a chemat Poliția.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a petrecut ultimele două săptămâni la secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală.

Fulgy a revenit acasă recent și i-a anunțat pe urmăritorii lui că își va relua activitatea din mediul online. Fiul Clejanilor a fost absent de pe rețelele de socializare o perioadă, din moment ce a avut nevoie de recuperare.

ADVERTISEMENT