Life

Fulgy și-a jignit din nou părinții. Ce a putut să spună despre Ioniță și Viorica de la Clejani

Fulgy a comis-o din nou. La doar câteva zile după ce a fost externat fiul Clejanilor și-a supărat din nou părinții.
04.07.2021 | 15:18
Fulgy sia jignit din nou parintii Ce a putut sa spuna despre Ionita si Viorica de la Clejani
ADVERTISEMENT

Liniștea pentru Ioniță și Viorica de la Clejani a durat doar câteva zile. După ce Fulgy a fost externat dintr-o clinică de reabilitare părea că în familia Clejanilor va fi liniște, măcar o perioadă. Nu a fost așa, pentru că fiul lui Ioniță și al Vioricăi a comis-o din nou.

Acesta a postat un film în care își jignește din nou părinții. În plus acesta este în plin scandal și cu sora sa vitregă, Ramona.

ADVERTISEMENT

Fulgy și-a jignit din nou părinții

Fulgy continuă să fie în atenția tuturor prin gesturile pe care le face. Acesta a postat un filmuleț în care îi jignește cumplit pe părinții săi. Fulgy a înregistrat filmul în timp ce era în cadă.

“În legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?!

ADVERTISEMENT

Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!” , a spus Fulgy.

Culmea este că în trecut tânărul a cântat și el alături de părinții săi. Apoi a decis să renunțe pentru că, spunea mama lui, nu se mai regăsea în acel stil de muzică.

ADVERTISEMENT

Fulgy și-a amenințat sora vitregă

Băiatul Clejanilor este în plin scandal cu sora sa vitregă, Ramona. Aceasta a spus că a fost amenințată.  Fulgy vrea ca Ramona să recunoască faptul că Ioniță nu ar fi tatăl ei. În schimb, băiatul i-a promis că îi va da o casă dar și bani.

În urmă cu aproape o lună, tânărul a fost prins drogat la volanul bolidului său. A fost dus la INML unde i s-au recoltat probe biologice.

ADVERTISEMENT

Fulgy a fost internat într-o clinică de reabilitare, după ce chiar tatăl său ar fi făcut plângere la poliție după ce a fost amenințat.

În urmă cu câteva zile acesta a fost externat. În acea zi a petrecut mai mult timp alături de familia sa și s-ar fi crezut că tot scandalul a fost uitat.

ADVERTISEMENT