Life

Fulgy ar urma să stea în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Noi declarații despre scandalul în care este implicat fiul Clejanilor 

Fulgy ar urma să stea în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Fiul Clejanilor este implicat într-un nou scandal.
11.07.2021 | 18:21
Fulgy ar urma sa stea in arest la domiciliu timp de 30 de zile Noi declaratii despre scandalul in care este implicat fiul Clejanilor
ADVERTISEMENT

Fulgy ar urma să stea în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Tânărului de 23 de ani i-a fost deschis un alt dosar penal în urma ultimului scandal în care a fost implicat.

Decizia oamenilor legii a venit după ce fiul Clejanilor a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul. Dacă încalcă această măsură, Fulgy ar urma să stea în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Fulgy ar urma să stea în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Noi declarații despre scandalul în care este implicat fiul Clejanilor

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 ar fi decis ca Fulgy să stea în arest la domiciliu timp de 30 de zile, scrie Antena 3. Fiul Clejanilor ar fi agresat un jurnalist seara trecută, apoi i-ar fi furat și telefonul.

Reporterul respectiv și-a scos și certificat de la Institutul de Medicină Legală în urma agresiunii. Aflat la Judecătoria din Sectorul 3, alături de cei avocați, Fulgy ar fi primit verdictul din partea magistraților.

ADVERTISEMENT

„Mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile pe numele lui Fulgeraş Manole Dan Constantin, băiatul Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. A primit această măsură după ce l-a tâhărit pe un coleg jurnalist de la o altă televiziune şi mai apoi i-a dat un pumn. Respectivul coleg a şi scos certificat de la Institutul de la Medicină Legală.

A primit acest mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile, însă trebuie să îl respecte. Nu are probabil să mai facă live-uri, sau să ia legătura cu anumite persoane, nu are voie să părăsească domiciliul.

ADVERTISEMENT

Dacă cumva a pus piciorul în afara domiciliului pe care l-a declarat la instanţă, automat acesta va primi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile (…).

Vedem dacă va respecta sau nu Fulgy această măsură. Nu este primul scandal în care este implicat, are dosar pentru conducere fără permis, pentru conducere sub influenţa drogurilor.

ADVERTISEMENT

Mâine este citat la instanţă, tot aici la Judecătoria Sectorului 3, după ce şi-a ameninţat sora vitregă, că îi violează familia şi mai apoi îi omoară familia. Va veni mâine, pentru că femeia este disperată şi cere ordin de restricţie (…), a declarat Roxana Ciucă pentru sursa citată mai sus.

Fulgy, trei dosare penale

După ce a fost internat la secția de Psihiatrie de la Spitalul Obregia timp de două săptămâni, tânărul de 23 de ani a reușit să se implice în alte scandaluri.

Cu aproape două luni în urmă, Fulgy a fost prins sub influența drogurilor la volan. Tânărului i-a fost deschis un dosar penal din acest motiv, însă problemele nu s-au terminat aici.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani a făcut scandal într-o sală de jocuri, după care a amenințat mai multe persoane publice prin intermediul unui live postat pe rețelele sociale.

Nici internarea la Spitalul Obregia se pare că nu l-a ajutat să-și schimbe comportamentul. Lui Fulgy i s-a mai deschis un dosar penal după ce a fost prins conducând, deși avea permisul suspendat.

ADVERTISEMENT
Tags: