Premier League

Fulham – Arsenal 1-5. “Tunarii” lui Emery, în formă maximă! Lacazette și Aubameyang au făcut show

07.10.2018 | 15:48
Fulham  Arsenal 15 Tunarii lui Emery in forma maxima Lacazette si Aubameyang au facut show
ADVERTISEMENT

Arsenal a câștigat cu 5-1 partida jucată în deplasare cu Fulham și a ajuns la nouă victorii consecutive în toate competițiile.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+1 GOOOOOL ARSENAL! Aubameyang reușește dubla!

Min. 79 – GOOOOOL ARSENAL! Aubameyang înscrie

Min. 68 – GOOOOOL ARSENAL! Marchează Ramsey

Min. 49 – GOOOOOL ARSENAL! Înscrie din nou Lacazette

Min. 44 – GOOOOOL FULHAM! Schurrle egalează pentru gazde

Min. 29 – GOOOOOL ARSENAL! Lacazette deschide scorul

Min. 1 – A început meciul


UPDATE ora 13:15. Echipele de start

Echipele de start la Fulham - Arsenal
Echipele de start la Fulham – Arsenal

După un început de sezon mai slab în care a pierdut derby-urile cu Manchester City și Chelsea Londra, elevii lui Unai Emery au reușit cinci victorii consecutive în fața unor formații mai slab cotate și a reușit o revenire în lupta pentru locurile de Champions League. În schimb, nou promovata Fulham nu a reușit decât o singură victorie în acest sezon, pe teren propriu cu Burnley.

ADVERTISEMENT

Fulham – Arsenal Live Video pe Telekom Sport

Arsenal Londra domină categoric întâlnirile directe cu Fulham, reușind 33 de victorii în 50 de meciuri. Formația de pe Craven Cottage s-a impus doar de șapte ori, iar zece partide s-au încheiat la egalitate. În ultimii ani, Fulham a evoluat în Championship, astfel că ultimul meci direct a avut loc la începutul anului 2014, ”tunarii” câștigând acasă cu 1-0. Ultima partidă directă pe Craven Cottage, cel mai vechi stadion din Londra, a fost în august 2013, iar Arsenal s-a impus cu 3-1.

Jucătorii echipei Arsenal Londra celebrează un gol marcat în Premier League
Jucătorii echipei Arsenal Londra celebrează un gol marcat în Premier League

Pentru partida de duminică, Unai Emery nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Petr Cech, Laurent Koscielny, Ashley Maitland-Niles, Emile Smith Rowe, Konstantinos Mavropanos și Carl Jenkinson, în timp ce Savisa Jokanovic nu se va putea baza pe congolezul Neeskens Kebano.

ADVERTISEMENT