ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Senzaţia ultimei etape din Liga 1, propusă lui Becali! ATUUL care-l face pe Gigi să DEA BANII PE LOC!

Istvan Fulop a reuşit un hattrick în partida cu Pandurii, terminată cu scorul de 3-2 în favoarea grupării moldovene. Atacantul este unul dintre jucătorii de bază ai lui FC Botoşani şi, în...
Autor: Răzvan Scarlat | 21.04.2014 | 16:44
Istvan Fulop,Cristian Tanase.

Istvan Fulop a reuşit un hattrick în partida cu Pandurii, terminată cu scorul de 3-2 în favoarea grupării moldovene. Atacantul este unul dintre jucătorii de bază ai lui FC Botoşani şi, în acelaşi timp, unul dintre favoriţii lui Valeriu Iftime, acţionarul clubului.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, finanţatorul moldovenilor declara că Fulop ar avea valoarea necesară să evolueze la Steaua, echipa momentului din Liga 1. “Nu sînt mulţi, dar vă spun unul care, cu siguranţă, s-ar integra fără probleme în Ghencea: Vaşvari! Este un mijlocaş excelent, are 27 de ani şi ar face faţă fără probleme la Steaua. Fără nici un pic de exagerare. De asemenea, ar mai fi şi Fulop, un atacant valoros”, a declara iftime.

valeriu-iftimie-daca-am-lua-titlul-n-am-sti-ce-sa-facem-cu-el-102997-1-600x400

ADVERTISEMENT

Hattrick-ul din partida cu Pandurii l-ar putea propulsa pe atacant pe lista Stelei, mai ales că Piovaccari va pleca din Ghencea la finalul sezonului. “Fulop este un băiat bun, credincios, iar Dumnezeu l-a ajutat să marcheze trei goluri. El poate juca la orice echipă, nu doar la Steaua. Poate va ajunge chiar la una mare din străinătate. A dat boala în el cu aceste trei goluri, sper să rămînă bolnav mult timp de acum înainte. Să nu fi fost doar un foc de paie evoluţia din meciul cu Pandurii”, a spus Iftime pentru FANATIK.RO.

Fulop este al treilea fotbalist care reuşeşte un hattrick în Liga 1, în acest sezon. Ceilalţi doi jucători care se pot lăuda cu o astfel de performanţă sînt Constantin Budescu (Astra) şi Ogbu (CFR Cluj). Căpitanul giurgiuvenilor a reuşit hattrick-ul în prima etapă, 4-0 cu Viitorul, iar Ogbu în partida cu Oţelul, scor 7-2, din etapa a 10-a.

ADVERTISEMENT

250.000 de euro este cota lui Istvan Fulop conform site-ului transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!