Fumatul, interzis în toate spaţiile publice închise din România!

Lupte aprinse in Parlament intre fumatori si nefumatori! O deputata a pregatit un proiect de lege care interzice total fumatul in spatiile publice inchise si vrea sa inceapa cu Parlamentul....
25.02.2015 | 08:58
Fumatul interzis in toate spatiile publice inchise din Romania

Lupte aprinse in Parlament intre fumatori si nefumatori! O deputata a pregatit un proiect de lege care interzice total fumatul in spatiile publice inchise si vrea sa inceapa cu Parlamentul.

UN CELEBRU PREZENTATOR TV, PRINS IN FLAGRANT!!! E ANCHETAT!!! ANUNTUL OFICIAL!!! 

Aurelia Cristea este initiatoarea unui proiect de lege care-i ingrozeste pe toti fumatorii. Initiatoarea, deputat PSD de Cluj, vrea ca fumatul sa fie interzis total in toate spatiile publice. In proiectul depus de ea in Parlament si care a ajuns, saptamana trecuta, in plenul Senatului, se specifica: “interzicerea completa a fumatului in spatiile autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, ale institutiilor si unitatilor de invatamant de stat si private, in unitatile sanitare de stat si private, precum si interzicerea completa a fumatului in spaţiile publice inchise.

DURERE SI BLESTEME!!! SE IMPLINESC 6 ANI DE LA UCIDEREA UNUI MARE SPORTIV!!! MARTURII DIN INFERN!!! “II DISTRUG!!!”

 

Se interzice complet fumatul in spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun, locurile de joaca pentru copii, cu exceptia celulelor pentru detinuti din penitenciarele de maxima siguranta.”Aurelia Cristea, initiatoarea proiectului
Acest proiect, in situatia in care va fi aprobat, va completa Legea Fumatului din 2002, si va interzice complet fumatul in baruri, cluburi, discoteci, cafenele, restaurante si in alte unitati de alimentatie publica.

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!!!

Persoanele fizice care nu respecta aceste reguli vor fi sanctionate cu amenda de la 500 la 2.500 lei si confiscarea produselor din tutun gasite. In ceea ce priveste, persoanele juridice, acestea vor fi sanctionate cu amenda de la 2.500 la 10.000 lei si confiscarea produselor din tutun gasite in unitatea economica la momentul constatarii. Constatarea repetata a contraventiilor la aceeasi persoana juridica va duce la suspendarea autorizatiei de functionare pentru o perioada de 3 luni pentru unitatea economica in care a fost constatata contraventia.Cristiana Anghel

CUM ARATA TEO TRANDAFIR DUPA CE A SLABIT DRAMATIC!!! E TRASA PRIN INEL!!! N-AI VAZUT-O NICIODATA ASA!!!

Mai multi senatori s-au ingrozit dupa ce au citit proiectul si au spus ca aceasta masura restrictiva dusa la extrem nu va putea fi respectata. “Fumatorii platesc o taxa pe viciu. Si asa sunt discriminati ca sunt goniti tot timpul. Asa ceva nu se poate. O facem (n.r. legea) ca sa avem ce sa incalcam. Nimeni nu poate sa-mi demonstreze ca cei care fumeaza se imbolnavesc si cei care nu fumeaza nu se imbolnavesc. Cati nu au murit de cancer si nu au fumat niciodata in viata lor?!”, a spus senatorul Cristiana Anghel. In replica la discursul sau din Parlament, pe facebook a fost facuta o pagina in care cea care s-a facut cunoscuta ca “invatatoarea grevista” este criticata dur, in conditiile in care profesia ei este cea de educator.

FOTO 18 + ! Flavia a POZAT într-o revistă pentru ADULŢI! 

Pentru moment, proiectul a fost retrimis la Comisia pentru sanatate in sensul in care mai multi senatori au cerut ca acesta sa precizeze crearea unor locuri speciale, inchise, in care sa se fumeze. Deci, fumatorii mai au o sansa!