Funcţii ascunse de pe WhatsApp. Ce poţi face în aplicaţie în doar cîteva secunde

Conform unui raport publicat de firma de analiza digitala Similar Web, WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesaje din lume, fiind pe primul loc in 109 tari, adica in 55.6% dintre cele...
18.06.2016 | 15:43
Functii ascunse de pe WhatsApp Ce poti face in aplicatie in doar citeva secunde

Conform unui raport publicat de firma de analiza digitala Similar Web, WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesaje din lume, fiind pe primul loc in 109 tari, adica in 55.6% dintre cele analizate. Daca il folosesti si tu, trebuie sa-i stii urmatoarele functii secrete:

Cum folosesti WhatsApp pe computer

Intra pe web.whatsapp.com de pe computer. Apoi deschide aplicatia la tine pe telefon si intra in Setari. Apasa pe WhatsApp Web si apoi, cu ajutorul camerei telefonului, scaneaza codul QR de pe monitorul calculatorului.

Cum ascunzi data la care ai fost activ ultima data/ Last Seen Time

Deschide aplicatia, intra in Setari si apoi in Account. Umbla la Privacy, apasa pe Last Seen si alege cine poate vedea cand ai fost activ ultima data pe WhatsApp. Atentie! Daca tu selectezi ca nimeni nu poate vedea cand ai fost online ultima data pe aplicatie, nici tu nu vei putea vedea cand au scris altii pe WhatsApp.

Cum opresti aplicatia sa-ti salveze pozele si filmuletele automat in telefon

Fisierele media din chat se salveaza automat in telefonul tau mobil si ocupa spatiu. Vrei sa scapi de aceasta optiune? Daca folosesti iOS, deschide aplicatia de WhatsApp, intra in Setari, apoi in Chats si deselecteaza Save Incoming Media.

Daca folosesti Android, deschide aplicatia de WhatsApp, ai grija sa fii in fereastra principala, care iti arata toate conversatiile si apoi intra in Setari. Umbla la Chat Settings si deselecteaza tot ce tine de Media auto-download.

Cum exporti pe mail istoricul de convorbiri

Daca folosesti iPhone, fa urmatorii pasi: Deschide WhatsApp > Du-te la chat-ul pe care vrei sa-l exporti > Apasa pe Contact Info > Email Chat

Daca folosesti Android: Deschide WhatsApp > Tine apasat mai lung pe conversatia pe care vrei sa o exporti > Email chat

Cum pui Mute in conversatii sau prietenilor

Deschide aplicatia, selecteaza chat-ul de la care nu mai vrei sa primesti notificari, apasa pe Contact Info/Numele Grupului, selecteaza Mute si alege perioada de timp in care nu mai vrei sa vezi ce se discuta.

Sursă: www.protv.ro