Sport

Fundaș bosniac de 2,01 metri, propus la FCSB. Care a fost reacția patronului Gigi Becali despre jucătorul care a jucat în Champions League. Exclusiv

Un fundaș bosniac de 2,01 metri a fost propus la FCSB. Cum a reacționat patronul Gigi Becali în cazul jucătorului cu meciuri în Champions League.
05.06.2023 | 12:45
Fundas bosniac de 201 metri propus la FCSB Care a fost reactia patronului Gigi Becali despre jucatorul care a jucat in Champions League Exclusiv
Un fundaș bosniac de 2,01 metri a fost propus la FCSB. Ce reacție a avut Gigi Becali. Foto: REUTERS/Gleb Garanich.
ADVERTISEMENT

FCSB se află în căutarea unor fundași central după plecările lui Iulian Cristea și Joonas Tamm. Din informațiile FANATIK, ultimul fotbalist propus în centrul defensivei roș-albastre a fost Stjepan Radeljic. Stoperul în vârstă de 25 de ani al lui Sheriff Tiraspol are o înălțime de 2,01 metri.

Fundaș bosniac de 2,01 metri, propus la FCSB

FCSB s-a despărțit la finalul de sezon de Iulian Cristea și Joonas Tamm, iar Gigi Becali se află în căutarea unui înlocuitor. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate contractul pe care Gigi Becali i l-a pregătit lui Vlad Chiricheș pentru o revenire de senzație în lotul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, din informațiile FANATIK ultimul fundaș central propus la FCSB a fost Stjepan Radeljic. Jucătorul în vârstă de 25 de ani joacă pe postul de fundaș central și are o înălțime de 2,01 metri, prolifică pentru postul pe care îl ocupă în teren. Stjepan Radeljic s-a transferat la începutul anului 2021 la Sheriff Tiraspol de la echipa a doua a celor de la NK Osijek.

Internaționalul bosniac a adunat 21 de apariții pentru echipa U21 a Bosniei, iar în sezonul actual a bifat 38 de partide, reușind să înscrie un gol și să ofere alte două pase decisive. Jucătorul de 25 de ani a adunat 12 prezențe în Liga Campionilor, 11 în Europa League și alte 4 în UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Reacția patronului Gigi Becali despre fundașul bosniac de 2,01 metri, propus la FCSB

În ciuda calităților fizice impresionante, Gigi Becali nu s-a arătat extrem de mulțumit de Stjepan Radeljic. Din informațiile FANATIK, patronul de la FCSB „a strâmbat din nas”, în momentul în care, fundașul bosniac a fost propus pentru un transfer în lotul roș-albaștrilor.

Stjepan Radeljic mai are contract cu Sheriff Tiraspol până la finalul lunii decembrie 2023. Potrivit Transfermarkt, fundașul central bosniac are o cotă de piață de 750.000 de euro. Alături de clubul moldovean, Stjepan Radeljic și-a trecut în palmares 3 campionate și 2 Cupe ale Moldovei.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2021/2022, stagiunea în care Sheriff Tiraspol a scris istorie, devenind prima echipă din Moldova care se califică în grupele Ligii Campionilor, Stjepan Radeljic a fost desemnat jucătorul anului la Sheriff Tiraspol.

FCSB are nevoie de întăriri pe postul de fundaș central

Gigi Becali a decis să nu le prelungească înțelegerile lui Iulian Cristea și Joonas Tamm, astfel, FCSB a rămas cu doar doi fundași centrali de meserie în echipă: Joyskim Dawa și Denis Haruț. Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere cel puțin doi fundași centrali pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș este un alt fundaș dorit de Gigi Becali la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate contractul fabulos care l-ar transforma pe internaționalul român în cel mai bine plătit fotbalist din România. Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali i-a pregătit lui Vlad Chiricheş un salariu lunar de 30.000 de euro, la egalitate cu suma câştigată de Florinel Coman. În plus, experimentatul apărător va avea mai multe bonusuri de performanţă. Astfel, Vlad Chiricheș ar putea ajunge la aproximativ 500.000 de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT