Sport

Fundaș de 200.000 de euro, fost la Hagi, pentru Rapid! Ce s-a întâmplat la negocieri și care e ținta lui Mutu de la Craiova. Exclusiv

Rapid visează frumos pentru sezonul viitor din SuperLiga. Daniel Niculae face eforturi mari să întărească echipa cu un fundaș stânga de valoare.
28.05.2023 | 13:24
Fundas de 200000 de euro fost la Hagi pentru Rapid Ce sa intamplat la negocieri si care e tinta lui Mutu de la Craiova Exclusiv
Rapid visează frumos pentru sezonul viitor din SuperLiga și vrea să-și întărească lotul cu un fundaș care a fost în curtea lui Gică Hagi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au început deja să își contureze lotul pentru stagiunea următoare și l-au transferat pe mijlocașul ofensiv Omar El Sawy de la Csikszereda, care s-a mai aflat în atenția Farului și a Universității Craiova.

Rapid a vrut un fundaș pe care Hagi l-a vândut în Bulgaria

Președintele Daniel Niculae este pregătit pentru o campanie de transferuri de excepție, iar FANATIK a aflat că Rapid l-a vrut pe fostul fundaș stânga al lui Gică Hagi, olandezul Bradley De Nooijer.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care la un moment dat a intrat în vizorul oamenilor de la FRF pentru o naturalizare, a fost cedat de Farul în vara trecută la ȚSKA Sofia pentru 200.000 de euro.

Din informațiile FANATIK, conducătorii din Giulești ajunseseră la o înțelegere cu omologii bulgari pentru aducerea lui De Nooijer în schimbul a 200.000 de euro, însă totul a fost dat peste cap din cauza unei accidentări a jucătorului.

ADVERTISEMENT

Olandezul a suferit o accidentare urâtă în urmă cu două săptămâni în partida cu Cherno more Varna, fiind schimbat la doar șapte minute după ce intrase pe teren. De Nooijer va fi indisponibil o perioadă îndelungată de timp, iar FANATIK a aflat că din această cauză Rapid a renunțat la aducerea sa.

Vătăjelu, noua țintă a Rapidului

În aceste condiții, giuleștenii s-au reorientat și vor să-l transfere de la Universitatea Craiova pe Bogdan Vătăjelu, jucător care va pleca din Bănie în această vară și despre care FANATIK a aflat că este pe lista de achiziții a Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

Vătăjelu ajunge la final de contract cu oltenii în această vară, iar din informațiile FANATIK clubul din Bănie nu dorește să activeze clauza de prelungire a înțelegerii, astfel că jucătorul este liber să plece la finalul sezonului.

Adrian Mutu caută să-și întărească flancul stâng al apărării pentru sezonul viitor, fiind îngrijorat de faptul că titularul postului este veteranul Junior Morais, ajuns la 36 de ani, iar rezerva Florin Ștefan nu a avut evoluțiile dorite.

ADVERTISEMENT

Ce jucători mai are Rapid pe listă

Rapid se află în negocieri pentru aducerea a doi jucători căzuți în dizgrația lui Gigi Becali la FCSB. Primul țintit este fundașul central Iulian Cristea, iar FANATIK a aflat că jucătorul i-a transmis președintelui Daniel Niculae că dacă nu își găsește un contract în străinătate va veni în Giulești.

Cel de-al doilea jucător din tabăra ”roș-albaștrilor” care ar putea face pasul către Rapid este mijlocașul Răzvan Oaidă. Fotbalistul este nemulțumit de statutul de rezervă la FCSB și vrea să plece, iar Adi Mutu a spus că ar fi încântat să-l poată avea sub comanda sa.

Giuleștenii mai au în vizor un mijlocaș, este vorba de ”Dina” Grameni de la Farul. Daniel Niculae a confirmat informația oferită de FANATIKRapid a făcut o ofertă pentru jucătorul campioanei, dar Gică Popescu a precizat că suma oferită de bucureșteni este cu mult sub pretențiile ”marinarilor”.

ADVERTISEMENT