Fotbal intern

Ei sunt cei doi fundași centrali pe care vrea Gigi Becali să îi aducă în iarnă la FCSB!

06.12.2018 | 15:47
Ei sunt cei doi fundasi centrali pe care vrea Gigi Becali sa ii aduca in iarna la FCSB

FCSB a suferit o înfrângere dură în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în urma unui meci în care echipa lui Nicolae Dică a încasat nu mai puțin de patru goluri. Criza din defensiva roș-albaștrilor pare să nu aibă sfârșit, după ce în debutul acestui sezon au fost multe partide în care FCSB nu i-a avut la dispoziție pe Bogdan Planic sau pe Mihai Bălașa, singurii fundași centrali din lot.

Gigi Becali caută acum întăriri pentru compartimentul defensiv, astfel încât scenarii ca cele de la meciul cu Sepsi să nu se mai repete. FANATIK.RO a scris deja că Iulian Cristea este unul dintre apărătorii de care finanțatorul FCSB este interesat. Apărătorul lui Gaz Metan Mediaș este un fotbalist versatil, putând fi folosit și la mjilocul terenului. El a înscris două goluri, ambele în partide în care a jucat fundaș central. Tratativele pentru Iulian Cristea sunt deja avansate, mutarea lui de la Gaz Metan la FCSB fiind pe punctul de a fi realizată.

Adi Rus, duel cu Alex Mitriță. Fundașul central este dorit de Gigi Becali la FCSB

Adrian Rus, al doilea fundaș central dorit de Gigi Becali la FCSB

Pe lângă Iulian Cristea, Gigi Becali mai are în vizor un alt fotbalist al unei echipe care în acest moment este pe loc de top 6. Este vorba despre fundașul central al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Adrian Rus. Apărătorul este și internațional de tineret, fiind folosit titular de Mirel Rădoi în ultimele partide din preliminariile care au dus naționala U21 la Europeanul de anul viitor, din Italia. Dacă ar ajunge la FCSB, Adrian Rus ar călca pe urmele lui Florin Gardoș, alt fundaș central produs la Satu Mare. Cu toate acestea, șansele ca Adi Rus să ajungă la FCSB sunt destul de mici. FANATIK.RO a aflat că Sepsi va negocia dur și va cere mulți bani pentru a îl ceda pe Rus.

Adi Rus, duel cu Alex Mitriță. Fundașul central este dorit de Gigi Becali la FCSB

În schimb, Gigi Becali a negat vehement varianta apărută în presa din Turcia, potrivit căreia Paul Papp ar fi din nou în atenția sa: „Cine e Paul Papp, mă!? Mă faceţi de fac şi păcate acum. Ăla care a plecat după ce am negociat cu el şi i-am dat 50.000 ca să plece? Acum să-l iau înapoi?”, a spus patronul FCSB, la digisport.

  • 300.000 de euro este valoarea lui Adrian Rus, potrivit transfermarkt.de
  • 16 meciuri a jucat Iulian Cristea în acest sezon la Gaz Metan Mediaș și în toate a fost integralist
  • 21 de goluri a primit FCSB în actuala stagiune. Elevii lui Nicolae Dică au doar a 6-a apărare din Liga 1 Betano în acest moment