Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fundașii FCSB-ului, umiliți în direct de un fost mare jucător: „Parcă sunt Stan și Bran!”. Ce greșeală a făcut Gigi Becali. Video Exclusiv

Vivi Răchită a analizat la FANATIK SUPERLIGA cuplul de fundași centrali ai lui FCSB și a scos în evidență eroarea managerială pe care a făcut-o Gigi Becali.
03.02.2023 | 15:11
Fundasii FCSBului umiliti in direct de un fost mare jucator Parca sunt Stan si Bran Ce greseala a facut Gigi Becali Video Exclusiv
Fundașii FCSB-ului, umiliți în direct de un fost mare jucător „Parcă sunt Stan și Bran!”. Ce greșeală a făcut Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

Derbyul CFR Cluj – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, a fost analizat în amănunt în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vivi Răchită, nemilos cu Dawa: ”FCSB are o șansă mare acum, la CFR, pentru că lipsește”

FCSB a pierdut, 2-3, după un final de infarct, partida cu Farul, din ultima rundă a SuperLiga. O înfrângere în urma căreia a căzut pe locul 4, sub Rapid.

ADVERTISEMENT

Și, mai mult, este acum la 9 puncte de campioana CFR, care s-a impus, în stilul său, cu 1-o, după o fază fixă, contra lui FC Voluntari. Astfel că, pentru trupa lui Becali, meciul din Gruia devine capital.

Un  element cheie, evident, îl va reprezenta și modul în care se va prezenta compartimentul defensiv. Care a dat dovadă de slăbiciuni de-a lungul timpului, mai cu seamă în zona centrală.

ADVERTISEMENT

Iar cu Farul, pe final, are pe conștiință faza care a răsturnat situația. Atunci când Tamm l-a ”pierdut” pe Alibec, iar Dawa l-a oprit prin fault, la marginea careului, lăsându-și echipa în zece. Stârnind și mânia lui Becali.

”Parcă sunt Stan și Bran”, i-a caracterizat, din studioul FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită, ex-internațional și fost fundaș al Stelei.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ba mai mult, el crede că absența lui Dawa este un avantaj pentru FCSB. Și spune că l-a avertizat pe Gigi Becali că a greșit achizițiile încă de-acum un an.

”FCSB are o șansă mare acum, la CFR, pentru că lipsește Dawa. CFR trebuie să fie supărată că nu joacă, că va intra Cristea. Eu i-am spus lui Gigi acum un an.

ADVERTISEMENT

Gigi a pierdut un milion de euro pe doi jucători de la Botoșani. Dacă vrei să iei jucători de la ei, joci ca ei și te situezi ca ei în clasament. L-ai luat pe Dawa, 350.000, și pe Haruț, 650.000. Ai dat un milion, plus salariile lor.

Doi fundași de care nu te poți folosi”, a fost verdictul tranșant al lui Răchită.

ADVERTISEMENT