Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fundașii Universității Craiova, făcuți praf după înfrângerea cu Farul: „Ceva nu e în regulă!” Video exclusiv

Fost fundaș la Universitatea Craiova, Florin Gardoș i-a pus la zid pe stoperii lui Eugen Neagoe din înfrângerea cu Farul, scor 1-2.
08.02.2023 | 10:35
Fundasii Universitatii Craiova facuti praf dupa infrangerea cu Farul Ceva nu e in regula Video exclusiv
Fundașii Universității Craiova, făcuți praf după înfrângerea cu Farul: „Ceva nu e în regulă!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut un meci extram de slab la Ovidiu și a fost învinsă de Farul Constanța, scor 1-2. Invitat în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș i-a pus sub lupă pe cei doi stoperi ai oltenilor, care au avut o evoluție catastrofală.

Raul Silva și Valerică Găman, analizați la sânge de Florin Gardoș

Întreaga suflare alb-albastră a fost supărată la finalul meciului Farul – U Craiova 2-1. Vinovații de serviciu au fost găsiți Raul Silva și Valerică Găman, cei doi fundași centrali, pe care fanii olteni i-au „mitraliat” cu critici.

ADVERTISEMENT

Brazilianul în vârstă de 33 de ani este unul dintre cei mai controversați jucători din lotul lui Eugen Neagoe, mai ales după ce a fost surprins butonând telefonul pe banca de rezerve la un meci cu Botoșani.

„La începutul sezonului mi-a plăcut de Silva. Am zis ia uite un fundaș care construiește, pasează bine, capul sus. Nu știu cum au pregătit meciul, dar când ai un atacant care scapă de atâtea ori singur cu portarul înseamnă că ceva nu e în regulă.

ADVERTISEMENT

Ori au vrut să joace cu o linie sus și nu prea le-a ieșit… (n.r. – glume de fundași?) Eu mă referesc de cuvintele astea, Găman mi-e prieten, îl cunosc… Au făcut un meci foarte prost. A avut și el (n.r – Găman) meciuri proaste.

Dacă ți se întâmplă o dată sau de două ori pe campionat, zici aia e am prins o zi proastă. Dar da, Găman a avut câteva meciuri slabe. Cu Silva nu știu ce se întâmplă. În primul rând trebuie să fii fundaș”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. – VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a pus speranțe mari în Raul Silva la începutul sezonului. Apărătorul brazilian a fost primul transfer realizat vara trecută de gruparea lui Mihai Rotaru, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Universitatea Craiova se pregătește pentru alt meci tare în SuperLiga. Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 20:00, este programat derby-ul de pe „Ion Oblemenco” cu CFR Cluj. Pe lângă Silva și Găman, Neagoe are și alte soluții de stoper în lot: Paul Papp, Bogdan Mitrea sau Vladimir Screciu. Primii doi au fost însă trași pe linie moartă de la venirea noului antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

 

ADVERTISEMENT