Carousel hot news

Steaua a aflat preţul fundaşului pe care îl vrea din Liga 1

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 ar putea ajunge în această vară în Ghencea. Steaua s-a interesat în ultimul timp de Andrei Marc (21 de ani) de la Ceahlăul, însă preţul...
Autor: Marius Pitaru | 09.07.2014 | 13:38
Steaua a aflat preţul fundaşului pe care îl vrea din Liga 1

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 ar putea ajunge în această vară în Ghencea. Steaua s-a interesat în ultimul timp de Andrei Marc (21 de ani) de la Ceahlăul, însă preţul stabilit iniţial de Gheorghe Ştefan a fost unul prohibitiv pentru roş-albaştri.

De curînd, nemţenii au mai redus din pretenţiile financiare, astfel că transferul lui Marc la Steaua poate prinde contur. Şefii de la Ceahlăul au plecat cu negocierile de la suma de 1 milion de euro, dar au mai lăsat pînă la 700.000 de euro.

În partidele amicale din cantonamentul din Serbia, îmbucurătoare pentru club este evoluţia lui Marc, un jucător prin care noi sperăm să cîştigăm ceva bani. Marc a marcat trei goluri în trei meciuri şi este golgheterul echipei. Se interesează mai mulţi impresari de evoluţia lui şi se pare că la meciul de la Galaţi, din Cupa Ligii, va veni cineva să-l vadă“, a spus preşedintele Viorel Măstăcăneanu la Dolcesport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!