Simona Halep

Fundația Simona Halep a sponsorizat primul concurs de gimnastică. Reacția sportivei

29.03.2019 | 20:43
Încă un eveniment făcut de Fundația Simona Halep

Peste 28,5 milioane de dolari adună averea pe care a strâns-o Simona Halep de-a lungul carierei. Acum, marea campioana română încearcă să investească o parte din bani în proiecte pe care le face prin intermediul Fundației care îi poartă numele. Mai mult, Halep a început să se implice în proiectele fundației sale și a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare mai multe imagini de la o competiție de gimanstică ritmică pe care a sponsorizat-o.

Simona Halep se implică în proiectele Fundației sale

Halep a postat pe twitter un video pe twitter cu una dintre sportivele de la competiția de gimnastică ritmică, alături de următorul mesaj: „Prima zi a competiției de gimnastică ritmică sponsorizată de Fundația Simona Halep. Mă bucur tare mult pentru acest eveniment!”, a scris Simona Halep.

Românca a mers și pe facebook, unde a distribuit același mesaj și a pus mai multe poze de la eveniment. Fundația Simona Halep se află printre sponsorii evenimentului „Irina Deleanu Cup”, alături de alte nume importante, printre care se numără și Fundația Ion Țiriac.

Simona Halep și-a lansat propria fundație pe 1 decembrie 2018

Simona Halep și-a lansat fundația pe 1 decembrie 2018, prin următorul anunț: „Să înfiinţez această fundaţie a fost o dorinţă mai veche de-a mea, dar reprezintă şi o nouă provocare. Este modul prin care pot da şi eu ceva înapoi. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lăsa o moștenire după încheierea carierei. În momentul în care voi agăţa rachetele în cui, mă voi dedica 100% acestui proiect. Ca sportiv, eu am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivele, am ajuns numărul 1 mondial şi am câştigat un turneu de Grand Slam. Totul a venit după un program intens de antrenament şi multe călătorii în toată lumea”, a scris constănţeanca.

Simona Halep ar fi ajuns din nou lider mondial dacă ar fi învins-o pe Karolina Pliskova în semifinalele de la Miami. Din păcate, Halep a pierdut în două seturi, 5-7, 1-6, într-un meci întrerupt de mai multe ori din cauza ploii.

Tags: