Premier League

Funeraliile patronului lui Leicester vor începe sâmbătă, la Bangkok

01.11.2018 | 22:26
Funeraliile patronului lui Leicester vor incepe sambata la Bangkok
ADVERTISEMENT

Compania deținută de Vichai Srivaddhanaprabha a anunțat că funeraliile patronului lui Leicester vor începe sâmbătă, la Bangkok. Afaceristul thailandez de 60 de ani și-a pierdut viața după partida dintre echipa pe care o deținea și West Ham United. Elicopterul în care se afla alături de alte 4 persoane s-a prăbușit și a luat foc într-o parcare din apropiere de King Power Stadium.

În acord cu tradiția budistă, funeraliile vor dura câteva zile, iar ceremonia a primit sponsorizare regală, care include, printre altele, ritualul de îmbăiere regală a corpului neînsuflețit și o urmă specială cu 8 fețe pentru păstrarea rămășițelor. Autoritățile de la Bangkok au anunțat că trupul lui Vichai Srivaddhanaprabha va părăsi orașul Leicester vineri, 2 noiembrie. Mama sa, Aimon, dar și fiul său, Aiyawatt, îl vor însoți în vederea ceremoniei din țara natală.

ADVERTISEMENT

Funeraliile patronului lui Leicester încep sâmbătă și durează mai multe zile

Fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha, Aiyawatt, care deține funcția de vice-președinte al clubului Leicester, este convins că poate duce mai departe visele mărețe ale tatălui său. “Vreau să mulțumesc din toată inima mea tuturor celor care ne-au susținut în aceste momente”, a transmis Aiyawatt prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul clubului. Între timp, jucătorii lui Leicester au efectuat primul antrenament înainte de partida pe care o vor disputa în week-end în Premier League, împotriva celor de la Cardiff City.

Oficialii lui Leicester au anunțat că vor face deplasarea la Cardiff cu autocarul, varianta unui zbor în Țara Galilor fiind exclusă pentru a nu afecta emoțional pe cei care vor pleca din Leicester. Meciul de la Cardiff a fost la un pas să nu se mai dispute, după ce Leicester nu a jucat nici în Cupa Carabao cu Southampton la mijlocul săptămânii. Aiyawatt nu a fost de acord cu amânarea meciului din Premier League, fiind de părere că acesta trebuie să se joace în memoria tatălui său.

ADVERTISEMENT