Sport

Furia Roja, coșmarul lui Cristiano Ronaldo. Nu a marcat niciodată împotriva Spaniei!

14.06.2018 | 22:10
Furia Roja cosmarul lui Cristiano Ronaldo Nu a marcat niciodata impotriva Spaniei

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria fotbalului, însă vineri seara se pregătește pentru un meci special. Naționala Portugaliei înfruntă de la ora 21:00 reprezentativa Spaniei, în afișul primei etape de la Campionatul Mondial 2018.

Ronaldo evoluează în Spania de ani buni, scriind istorie pentru Real Madrid. Pe jucătorii din naționala iberică i-a înfruntat sau a evoluat alături de ei de nenumărate ori la nivelul echipelor de club. Aceștia par să-i fi învățat portughezului stilul de joc, dacă ar fi să luăm în considerare următoarea statistică: Ronaldo nu a înscris niciodată împotriva Spaniei! A avut patru șanse, dar pe niciuna nu a fructificat-o.

Meciurile lui Ronaldo împotriva Spaniei

Primul duel pe care Cristiano Ronaldo l-a disputat împotriva Spaniei a avut loc la EURO 2004. Pe atunci doar un puști, Cristiano evolua 85 de minute în ultimul meci din faza grupelor cu selecționata iberică. Lusitanii se impuneau cu 1-0 și trimiteau Spania acasă de la turneul pe care Grecia avea să-l câștige.

Opt ani mai târziu, în Africa de Sud 2010, Portugalia și Spania se înfruntau în faza optimilor de finală cu Ronaldo pe teren încă din primul minut. Ibericii își luau revanșa cu un scor identic celui din 2004, iar Cristiano încheia o nouă partidă fără gol marcat.

Cinci luni mai târziu de la acest duel, Portugalia spulbera Spania cu 4-0 într-un meci amical, fără ca starul său să marcheze vreunul dintre goluri. Cea mai recentă confruntare dintre cele două naționale a avut loc la EURO 2012, în faza semifinalelor. S-a ajuns la penalty-uri, iar Cristiano a evoluat pe durata tuturor celor 120 de minute. Nu a mai apucat însă să execute vreo lovitură, după ce colegii săi au ratat de două ori și au dus Spania în marea finală.

PARIURI SPECIALE CRISTIANO RONALDO
Marchează oricând @ 2.95
Reușește hat-trick-ul @ 76.00
Va fi ales omul meciului @ 4.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano