Life

Furtuna cu grindină din București, surprinsă în imagini de mai multe vedete. ”Ceva înfricoșător”

Vedetele din România au surprins în imagini furtuna cu grindină de azi. Unele dintre ele au recunoscut că nu au mai văzut așa ceva în viața lor.
08.06.2024 | 18:19
Furtuna cu grindina din Bucuresti surprinsa in imagini de mai multe vedete Ceva infricosator
Vedetele de la noi au surprins furtuna cu grindină din București. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

După zilele caniculare, finalul de săptămână i-a luat pe toți românii prin surprindere. Furtuna din Capitală a făcut ravagii, iar vedetele de la noi au surprins câteva imagini care nu mai au nevoie de nicio descriere.

În București, preț de câteva minute bune a plouat cu grindină

Cu doar câteva ore în urmă, bucureștenii au avut parte de un fenomen inedit. Ziua a început cu temperaturi caniculare, însă, după amiază, s-a instalat furtuna. Nu doar că a plouat preț de câteva minute bune, dar a fost o furtună cu grindină.

ADVERTISEMENT

Vedetele de la noi au reușit să surprindă furtuna cu grindină în câteva imagini pe care le-au împărtășit cu fanii. Cu toții au rămas fără cuvinte în fața schimbărilor bruște de temperatură și a fenomenelor meteo extreme.

Oana Roman s-a numărat și ea printre vedetele care au fotografiat furtuna. Aceasta se afla în parcarea unui supermarket în momentul în care a fost surprinsă de furtuna cu grindină.

ADVERTISEMENT

Oana Roman le-a povestit fanilor că nu a mai văzut niciodată așa ceva. Furtuna cu grindină a durat cel puțin 15 minute și a fost suficient pentru a face ravagii.

”Ceva înfricoșător, la propriu. Eu nu am văzut așa ceva niciodată. Atât de rău. Incredibil. Și nu se oprește de 15 minute.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
vedete furtună cu grindină
Vedetele au surprins în imagini furtuna cu grindină de azi. Sursa foto: Instagram

Furtuna cu grindină le-a luat prin surprindere pe vedete de la noi

La fel de vigilent precum Oana Roman a fost și Liviu Vârciu. Artistul a fotografiat grădina din fața casei. În imagine se poate vedea cât de rău plouă, iar gazonul aproape că este acoperit de grindină.

Flick, fostul om de radio a împărtășit și el cu fanii câteva imagini din terasa apartamentului său. În imaginea postată de el pe Instagram, se poate observa grindina care s-a adunat în tocul ușii. Ironic, acesta a descris fenomenul ca fiind o tipică ”ploaie de vară”.

ADVERTISEMENT

Schimbările drastice de temperatură i-au luat prin surprindere pe români. De la peste 30 de grade, în doar câteva minute, s-a ajuns la furtuni cu descărcări electrice și grindină.

Locuitorii Capitalei au primit mai multe mesaje din partea sistemului RO-Alert. Aceștia au fost sfătuiți să evite deplasările și să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție.

În urma furtunii din această după amiază, la 112 au fost înregistrate mai multe apeluri care semnalau aceeași problemă. Din cauza rafalelor puternice de vânt, mai mulți copaci, dar și stâlpi au căzut fie peste mașini, fie peste carosabil. De asemenea, mai multe străzi din București au fost inundate din cauza cantității semnificative de apă.

ADVERTISEMENT