News
notix pixel id

Furtuna din București și Ilfov a afectat mersul trenurilor. Mai multe garnituri feroviare, blocate

20.06.2019 | 20:32
Furtuna a afectat mersul trenurilor in Bucuresti
ADVERTISEMENT

Furtuna din București și Ilfov a lovit puternic în calea ferată, astfel că mersul trenurilor a fost serios afectat. Circulația trenurilor a fost oprită pe liniile spre Chiajna, Lehliu și Chitila din cauza fluctuațiilor de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrică, în urma furtunii.

Furtuna din București și Ilfov a afectat mersul trenurilor

”Traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relațiile București Nord – Chiajna, București Nord – București Băneasa – Lehliu și București Nord – Chitila, unde circulația trenurilor a fost oprită temporar din cauza fluctuaților de tensiune înregistrare în sistemul de alimentare cu energie electrică.

În acest moment se intervine cu drezina pantograf între București Nord și Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact și intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii”, au transmis reprezentanții CFR.

ADVERTISEMENT
Furtuna a afectat mersul trenurilor in Bucuresti
Furtuna a afectat mersul trenurilor in Bucuresti

Trenurile au rpmas fără tensiune, iar sute de călători au rămas blocați în trenuri

Până la finalizarea intervențiilor pe segmentul București Nord – Chitila, următoarele trenuri staționează temporar: 15934 în Buftea, 1529 în Crivina, 1755 în Chitila, 347-2 și 16044 între Chitila și București Nord.

Bucureștiul a fost joi seara sub avertizare Cod portocaliu de vijelii, emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Această avertizare ia sfârșit la ora 23:00. În unele zone din Capitală, a plouat și cu grindină!

ADVERTISEMENT

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare imediată privind fenomene meteo extreme: cod portocaliu de furtuni începând de joi după-amiază. județul Neamț, Maramureș, Hunedoara, Bacău, Argeș, Alba și Harghita. Se vor semnala : averse ce vor cumula local peste 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, dar și intensificări ale vântului!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri