Carousel hot news

Furtună la Istanbul! Cel puţin 10 oameni au fost răniţi

O furtună a avut loc în Istanbul, joi seară, iar cel puţin 10 persoane au fost rănite. Două dintre acestea se aflau în stare gravă....
28.07.2017 | 07:51
Furtună la Istanbul! Cel puţin 10 oameni au fost răniţi
ADVERTISEMENT

O furtună a avut loc în Istanbul, joi seară, iar cel puţin 10 persoane au fost rănite. Două dintre acestea se aflau în stare gravă.

Furtuna Istanbul. Doar 20 de minute a durat totul, însă furtuna a făcut ravagii în acest scurt timp. Cu trăsnete şi grindină de dimenisunea mingilor de golf, furtuna d ela Istanbul a provocat pagube uriaşe.

Furtuna Istanbul

Furtuna Istanbul. Numeroase străzi au fost inundate, iar traficul rutier, dar şi cel naval, în Bosfor, au fost întrerupte pentru scurt timp. Agenţia de presă Anadolu, citată de News.ro, scrie că şi 16 avioane cu destianţia Ataturk, din Istanbul, au fost deviate către alte destinaţii.

ADVERTISEMENT

Furtuna Istanbul. Peste 7.000 de persoane au lucrat pentru a gestiona situaţia. Aproximativ 230 de copaci au fost smulşi din rădăcini şi aproape 90 de acoperişuri au fost distruse în oraş. Mai mult, trăsnetele au provocat incendii, care au fost stinse repede.

Furtuna Istanbul. Cel putin 10 oameni au fost raniti in Turcia

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 858. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri