Furtună puternică în Capitală. Străzi inundate, trafic de coşmar, tramvaie blocate de ape

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/08/2016, 08:07
Furtună puternică în Capitală. Străzi inundate, trafic de coşmar, tramvaie blocate de ape

Luni seara, Capitala a stat sub cod portocaliu de furtuni puternice. O ploaie puternică a izbucnit după căderea întunericului. Străzile au fost inundate, circulaţia tramvaielor 7, 23, 27 şi 47 a fost blocată de ape în zona 11 Iunie.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti informează că a primit luni, în intervalul orar 22,00 – 23,00, peste 20 de solicitări de intervenţii pentru extragerea apei acumulate în subsolurile locuinţelor sau în curţile bucureştenilor, ca urmare a ploii torenţiale.

Ploile au făcut prăpăd în Capitală în doar câteva ore. Străzile oraşului au fost inundate.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru Bucureşti şi mai multe judeţe.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în ultimele ore în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol. Este vorba despre tramavaiele 7, 23, 27 şi 47 care nu au mai putut înainta pe stradă din cauza acumulării mare de apă.

Sursă: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×