Furtună puternică în Capitală. Străzi inundate, trafic de coşmar, tramvaie blocate de ape

Luni seara, Capitala a stat sub cod portocaliu de furtuni puternice. O ploaie puternică a izbucnit după căderea întunericului. Străzile au fost inundate, circulaţia tramvaielor 7, 23, 27 şi 47 a fost blocată de ape în zona 11 Iunie.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti informează că a primit luni, în intervalul orar 22,00 - 23,00, peste 20 de solicitări de intervenţii pentru extragerea apei acumulate în subsolurile locuinţelor sau în curţile bucureştenilor, ca urmare a ploii torenţiale.

Ploile au făcut prăpăd în Capitală în doar câteva ore. Străzile oraşului au fost inundate.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru Bucureşti şi mai multe judeţe.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în ultimele ore în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol. Este vorba despre tramavaiele 7, 23, 27 şi 47 care nu au mai putut înainta pe stradă din cauza acumulării mare de apă.

Sursă: romaniatv.net