FURTUNĂ PUTERNICĂ în România: Drumuri inundate, acoperişuri smulse, copaci doborîţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/08/2016, 12:00
FURTUNĂ PUTERNICĂ în România: Drumuri inundate, acoperişuri smulse, copaci doborîţi

A fost prăpăd în vestul ţării după furtuna puternică de miercuri seara. În judeţul Timiş, vântul a măturat mai multe localităţi. De asemenea, şoferii nu au mai putut circula pe multe străzi care au fost inundate. Remorca unui TIR a fost pur şi simplu luată pe sus. Zeci de acoperişuri au fost smulse, un copac a căzut peste acoperişul unei grădiniţe. Şi în alte zone din ţară a fost vânt puternic si ploi torenţiale.

În vestul ţării a lovit o furtună de o forţă neobişnuită. Remorca unui TIR a fost răsturnată de vântul puternic, iar la Lugoj circulatia pe autostrada A6 a fost dată peste cap.

De asemenea, străzile din localitate au fost inundate în numai câteva minute. Mai mult, rafalele de vânt au smus mai multe balize reflectorizante de pe marginea drumului, iar zeci de case au rămas fără acoperişuri într-o singură localitate.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×