VIDEO. Momentul în care poarta pe care scria "Timişoara" s-a prăbuşit peste medicul Ripensiei

furtuna timisoara, vlad baici

În urmă cu câteva zile, o furtună intensă a cuprins vestul ţării, iar opt persoane şi-au pierdut viaţa. În Timişoara, un tânăr medic a murit după ce poarta uriaşă de la intrarea în oraş s-a prăbuşit peste Vlad Baici, care lucra la echipa Ripensiei Timişoara.

Momentul a fost filmat de o cameră din trafic şi a fost apoi urcat pe internet. O ţară întreagă a văzut imaginile şocante când poarta uriaşă s-a prăbuşit peste maşina tânărului. Acesta avea doar 24 de ani şi era student în anul V la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Victor Babeş Timişoara de mai bine de doi ani şi asigura asistenţa medicală la echipa secundă, din Campionatul Judeţean, a clubului Ripensia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Furtuna din Timişoara a ucis opt persoane în doar câteva zeci de minute. Alte 67 au fost rănite, după cum a anunţat IGSU: ”Au fost înregistrate opt decese ( 5 persoane îjudeţul Timis, patru în Timişoara şi una la Buziaş, o persoana la Arad şi doua persoane la Bistriţa-Năsăud)”.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cele 67 persoane au fost rănite din cauza copacilor, panourilor publicitare sau crengilor smulse de vânt (49 în judeţul Timiş, 12 persoane în judeţul Arad şi 6 persoane la Alba).

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933