Life

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Acuzații grave. Video

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit, din nou, în fața judecătorilor într-un nou termen al procesului de divorț.
23.09.2022 | 11:41
Gabi Badalau a refuzat sa divorteze de Claudia Patrascanu Ce sa intamplat in sala de judecata Acuzatii grave Video
Gabi Bădălău nu îi dă divorțul Claudiei Pătrășcanu. Care este motivul real. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a văzut ieri, 22 septembrie, din nou în fața magistraților, pentru că au avut un nou termen de judecată în vedere soluționării procesului de divorț.

Gabi Bădălău nu îi dă divorțul Claudiei Pătrășcanu! Motivul?

Încă soția lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, se luptă cu tatăl copiilor ei din 2019, de când au decis să o ia pe drumuri separate, să obțină statutul de femeie liberă. După o nouă înfățișare la tribunal, totul se putea termina în doar câteva secunde, cu o simplă semnătură a ambelor părți implicate, anume Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cel puțin așa susține cântăreața.

ADVERTISEMENT

Iubitul Biancăi Drăgușanu, însă, a refuzat vehement. Claudia Pătrășcanu a spus, pentru FANATIK, care este motivul real pentru care fostul ei partener nu vrea divorțul, dar și ce s-a întâmplat, pas cu pas, în sala de judecată, după multe ore de așteptare.

Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că `doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum?` Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul. Că trebuie să se consulte cu avocații. Președinte a revenit și a întrebat dacă el vrea divorțul și a zis că nu. Iar dacă el zice că nu vrea divorțul, nu îl poate obliga nici instanța”, a declarat, Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu: ”Eram divorțați și rămânea cap de cerere custodia copiilor”

Deși se plimbă prin tribunale de 3 ani de zile și ambii susțin că își doresc separarea, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au reușit nici de data aceasta să se despartă în mod legal. Cântăreața de muzică pop susține că tatăl celor doi copii ai ei nu vrea să se termine procesul de divorț și să rămână mai departe să se vadă în instanță doar pentru custodia micuților lor, Gabriel și Nicolas.

Nu se vrea acest divorț. Bădălău nu vrea să-mi dea divorțul. Să nu mă mai întrebe nimeni, nimic. Să-l mai ascultați pe el când spune: `divorțul nu-i o sticlă de apă, ca să divorțezi așa`. Ba da, în câteva secunde… doamna președinte cu gura ei a spus că doar semnam, dădeam buletinele și pa. Eram divorțați și rămânea cap de cerere custodia copiilor”, a precizat, pentru FANATIK, Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Tergiversează Gabi Bădălău finalizarea divorțului?

Încă doamna Bădălău în acte, Claudia este de părere că totul se întâmplă așa din cauza părinților lui Gabi Bădălău, respectiv, Niculae Bădălău, Rodica Bădălau. Bruneta a fost deranjată și de faptul că fostul ei soț are lucruri mai importante de făcut, separarea fiind prioritizată după vacanțele pe care tatăl copiilor ei le are programate.

A zis direct, cu voce tare: `ședința este înregistrată, vreți sau nu vreți?` Și el a zis: `nu vreau, doamna președinte`. Mai mult de atât… pe 6 octombrie a vrut să se dea termen, dar el pleacă în vacanță și nu poate. Se amână și… avocații lui sunt puși de taică-su și de maică-sa să țină procesul ăsta cât mai mult”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gabi Bădălău după acuzații Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a răspuns celor declarate de Claudia Pătrășcanu și a spus, la XNS, că nu putea lua o decizie pe loc, fără să se consulte cu avocații care îl reprezintă.

”Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT