Life

Gabi Bădălău, acuzații dure după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să-i ia pe copii în vacanță: “A înștiințat Poliția de Frontieră”

Gabi Bădălău a lansat acuzații dure după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să-i ia pe copii în vacanță. Cântăreața ar fi înștiințat Poliția de Frontieră.
23.08.2022 | 14:34
Gabi Badalau acuzatii dure dupa ce Claudia Patrascanu nu la lasat sai ia pe copii in vacanta A instiintat Politia de Frontiera
Gabi Bădălău, acuzații dure după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să-i ia pe copii în vacanță. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a lansat acuzații dure după ce Claudia Pătrășcanu i-ar fi interzis să-i ia pe copii cu el în vacanță. Artista ar fi făcut demersuri pentru a-l opri la graniță.

Gabi Bădălău, acuzații dure după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să-i ia pe copii în vacanță

Omul de afaceri a avut parte de un nou scandal cu fosta parteneră de viață, pe care o acuză că nu l-a lăsat să iasă din țară împreună cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Fiul de milionar are dreptul să ia copiii la el timp de două săptămâni și avea de gând să-i ducă în Turcia în vacanță. Claudia Pătrășcanu nu a fost de acord ca acesta să plece din România cu băieții.

Pe rețelele sociale, Gabi Bădălău a oferit mai multe detalii în legătură cu acest subiect. Afaceristul spune că fosta parteneră a făcut toate demersurile pentru a-i strica vacanța cu copiii.

ADVERTISEMENT

Artista ar fi înștiințat Poliția de Frontieră să nu-i permită omului de afaceri să iasă din țară cu copiii. În cele din urmă, Gabi Bădălău a putut pleca în vacanță cu băieții datorită faptului că avea o hotărâre judecătorească prin care i s-a permis acest lucru.

“Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

ADVERTISEMENT

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță…După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției

ADVERTISEMENT

4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel.”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu ar fi încercat să-i strice vacanța lui Gabi Bădălău cu copiii. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal și la trei ani de la despărțire

În continuare, Gabi Bădălău a postat imagini din vacanța cu copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu, pe care i-a dus la Istanbul.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt separați de trei ani, dar încă nu au divorțat. Tot de atunci se luptă în instanță pentru custodia copiilor.

Săptămâna trecută, afaceristul s-a plâns de faptul că fosta parteneră nu-i permite să-i ia pe copii în vacanță. La rândul său, Claudia Pătrășcanu spune că a obosit după atâtea scandaluri și nu mai vrea să-i audă numele.

Fiul de milionar a mai spus că a așteptat trei ore în fața porții Claudiei Pătrășcanu pentru a-i lua pe copii la el.

ADVERTISEMENT