Life

Gabi Bădălău are probleme după vaccinul anti-Covid. Cum se simte afaceristul acum

24.02.2021 | 09:07
Gabi Badalau are probleme dupa vaccinul antiCovid Cum se simte afaceristul acum
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a mărturisit că are probleme serioase după vaccinul anti-Covid. Omul de afaceri nu se simte deloc bine după ce și-a administrat cea de-a doua doză de vaccin în urmă cu numai câteva zile. 

Băiatul fostului senator Niculae Bădălău a dezvăluit că se simte destul de slăbit, starea lui de sănătate începând să se deterioreze destul de mult. Afaceristul speră să-i treacă această stare neplăcută în următoarele zile pentru că trebuie să-și vadă copiii în weekend.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu ar trebui să ajungă la finalul acestei săptămâni la Agigea pentru a-și vedea băieții. Gabi Bădălău speră să fie totul în regulă și să nu fie întors din drum din cauza fostei sale soții.

Gabi Bădălău trece printr-o situație delicată. Afaceristul nu se simte bine după vaccin

Gabi Bădălău nu trece printr-o singură situație neplăcută, ci are în continuare probleme cu mama băieților săi, cântăreața Claudia Pătrășcanu. Războiul dintre cei doi soți este departe de a se încheia, acuzațiile curgând de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Prinsă la mijloc a fost și fosta asistentă TV, Bianca Drăgușanu, care a făcut acuzații grave la adresa artistei, despre care spune că îi trimite mesaje de apreciere, în timp ce pe rețelele de socializare aruncă cu pietre în ea.

„Asta are foarte mult timp liber. În afară de faptul că se bate cu pumnii în piept să e mamă de copil și scriitoare, ea nu știe să facă nimic altceva. Sau eu nu știu altceva.

ADVERTISEMENT

Și eu sunt mamă de copil, și tot de 4 ani. Eu, nici Gabi, nu am pus copii într-o ipostază compromițătoare. Ea minte ca să facă show. De doi ani vorbește singură. Să ajungi să spui lucrurile astea…

Doamne ferește. Mai ales în contextul în care ea îmi dă mie mesaje, romane, în care mă perie și nu știe cum să mă mai pupe și pe-o parte și pe alta, iar pe de altă parte mă vorbește de rău. Are dublă personalitate.

ADVERTISEMENT

Îmi spune multe, printre care mă avertizează pe mine cât de rău este el. Războiul ăsta nu e războiul meu, dar văd că nu mai are cu ce să apară, că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT