Life

Gabi Bădălău, atac subtil la adresa Claudiei Pătrășcanu? Ce a postat afaceristul pe rețelele sociale 

09.03.2021 | 23:47
Gabi Badalau atac subtil la adresa Claudiei Patrascanu Ce a postat afaceristul pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt separați de mai bine de un an și jumătate și se află în plin proces de divorț, iar afaceristul pare să-i transmită un mesaj subtil cântăreței, pe care l-a postat pe rețelele sociale. 

Atacurile dintre ei nu au loc doar prin intermediul declarațiilor publice, ci și pe rețelele sociale. Mesajul afaceristului i-a pus pe gânduri pe urmăritorii acestuia.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre cei doi soți nu pare să ia sfârșit prea curând, mai ales că acum se luptă pentru custodia băieților pe care îi au împreună. Claudia Pătrășcanu nu are de gând să-l lase pe fostul partener să câștige acest război.

Gabi Bădălău, atac subtil la adresa Claudiei Pătrășcanu? Ce a postat afaceristul pe rețelele sociale

Este clar pentru toată lumea faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu vor reveni la relații mai bune, cel puțin nu în viitorul apropiat, ca să nu mai vorbim de împăcare. Scandalul dintre ei nu se mai termină, și asta pentru că fiecare își dorește custodia exclusivă a copiilor.

ADVERTISEMENT

Recent, afaceristul a postat o imagine cu subînțeles pe contul de Instagram, care ar putea fi interpretat ca un atac subtil la adresa femeii care le-a dat naștere copiilor lui. „Nu aștepta nimic de la alții. E mai bine să fi surprins decât dezamăgit”, a postat acesta.

Gabi Bădălău
Gabi Bădălău o atacă subtil pe Claudia Pătrășcanu? Sursa foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu, declarații sincere despre Gabi Bădălău

Zilele trecute, cântăreață a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a participat la provocarea „Spui tot sau îți ia gura foc”. Claudia Pătrășcanu a preferat să dea cărțile pe față decât să ascundă identitatea persoanelor despre care a vorbit.

ADVERTISEMENT

Întrebată cu ce femei din showbiz a fost înșelată de Gabi Bădălău cât timp au fost căsătoriți, Claudia Pătrășcanu nici nu a stat pe gânduri și a făcut o declarație neașteptată. Se pare că Diana Munteanu face parte dintre fostele amante ale afaceristului.

„Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu, Daniela Crudu, cu care a continuat mai departe, și câte or mai fi fost. Îmi și spunea unde practic se întâlnea cu ele. Îmi spunea că a fost cândva, dar eu am aflat că era în perioada căsniciei. Băi, dar repet, e ce știu de la el. El poate spune multe”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot, pentru că artita a fost cât se poate de sinceră și a spus care este părerea ei despre noua iubită a lui Bădălău, Bianca Drăgușanu, pe care a numit-o „desfrânată” și „ieftină” și a ținut să precizeze că nu este deloc un exemplu pentru cei din jur.

„Desfrânată, exemplu negativ, falsă. Eram sigură că o să primesc astfel de întrebări. Asta e, eu îmi asum tot. Adică nu mi-a fost frică de Bădălău și îmi este frică de ea? Bianca Drăgușanu este ieftină, Daniela Crudu este afonă, iar Gabi Bădălău este ipocrit”, a mai spus vedeta.

Gabi Bădălău a petrecut alături de Bianca Drăgușanu de ziua ei

Gabi Bădălău a trecut rapid peste separarea de Claudia Pătrășcanu și a avut relații cu mai multe femei din showbiz-ul românesc. În prezent, fiul politicianului Nicolae Bădălău  formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

Povestea lor de dragoste a luat naștere în preajma sărbătorilor de iarnă, iar după Anul Nou au avut o escpadă în Maldive, unde blondina a fost răsfățată și tratată ca 0 regină de noul ei ăartener.

Niciunul dintre ei nu a confirmat relația până în prezent, dar nici nu a infirmat-o. În shimb, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dat mai multe indicii cum că ar fi mai mult decât prieteni, printre care și apariția de la ziua de naștere a divei.

Cei doi s-au lăsat fotografiați împreună într-un decor cu baloane, după care au petrecut alături de mai mulți prieteni apropiați într-un club exclusivist, unde au „uitat” pentru o vreme de pandemia de coronavirus și s-au distrat pe cinste.

ADVERTISEMENT