ADVERTISEMENT
Life

Gabi Bădălău, declarații uimitoare despre mariajul cu Claudia Pătrășcanu. A dat cărțile pe față

Autor: Alexa Serdan | 16.01.2021 | 13:25
Gabi Bădălău, declarații uimitoare despre mariajul cu Claudia Pătrășcanu. A dat cărțile pe față
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „A cerut lemnul și mobila din casă”. Sursa foto: Facebook

Gabi Bădălău a dat cărțile pe față în privința mariajului cu artista Claudia Pătrășcanu. Afaceristul a făcut declarații uimitoare și chiar a oferit public unele informații despre relația avută cu mama copiilor săi. 

ADVERTISEMENT

Băiatul fostului senator Niculae Bădălău a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV, prin convorbire telefonică, că și-a dorit o viață liniștită, așa cum a avut alături de părinți, însă de când s-a așezat la casa sa lucrurile s-au schimbat complet.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a mărturisit că fosta parteneră de viață era extrem de geloasă și îi cerea explicații obsesive. Gabi Bădălău a recunoscut că i-a fost infidel cântăreței pentru că relația dintre ei nu mai mergea de foarte mult timp.

Gabi Bădălău, mărturie despre căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. Ce a recunoscut

„Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit, ne-am mutat în casă. Eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location. Am înșelat-o, pe românește”, a declarat Gabi Bădălău în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

Omul de afaceri a lansat acuzații dure la adresa brunetei, precizând că aceasta îi asculta convorbirile telefonice în perioada în care erau un cuplu. Vedeta susține că artista avea un carnețel în care nota tot de auzea, de aici și nenumăratele plângeri penale.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DNA. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul.

ADVERTISEMENT

M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă. Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. 

Ferească Dumnezeu să dau eu toate materialele pe care le am cu ea. Nu e posibil să îmi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii.

ADVERTISEMENT

Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi și i-am cerut să mă lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea”, a completat Gabi Bădălău.

Bărbatul este dispus să încheie mai repede procesul de divorț pe care-l are cu Claudia Pătrășcanu, dorind să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu. Cei doi formează un cuplu de aproximativ o lună, dar se iubesc cu foc și patimă, dovadă că vor să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!