Life

Gabi Bădălău este disperat. Afaceristul nu este lăsat de Claudia Pătrășcanu să-și vadă copiii

13.03.2021 | 15:50
Gabi Badalau este disperat Afaceristul nu este lasat de Claudia Patrascanu sasi vada copiii
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău este disperat, după ce cântăreața Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să-și vadă copiii nici weekend-ul acesta. Omul de afaceri a ajuns la capătul răbdării și a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare. 

Afaceristul este de părere că cei doi băieți nu ar trebui să fie întorși împotriva sa, ci să aibă o relație armonioasă cu figura paternă. Iubitul Biancăi Drăgușanu susține că cei mici nu ar trebui să stea în calea divorțului sau să fie folosiți drept armă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta crede că dezvoltarea emoțională a băieților va fi una bună dacă vor păstra legătura cu tatăl lor, nu ca acum când sunt puși de Claudia Pătrășcanu să spună că nu vor să petreacă timp cu el sau cu bunicii din partea sa.

Gabi Bădălău, mesaj disperat la adresa Claudiei Pătrășcanu

De asemenea, Gabi Bădălău a mai adus în atenție un detaliu, acela că are dreptul la două weekend-uri pe lună, însă fosta sa parteneră de viață, Claudia Pătrășcanu, face în așa fel încât să nu respecte programul impus de instanța Judecătoriei sectorului 6.

ADVERTISEMENT

„Nu lași copilul să își vadă tatăl! Când partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi.

Divorțul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă, este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există tați care divorțează nu doar de soții, dar și de copii.

ADVERTISEMENT

Dar fostul tău partener se interesează de copil și vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru. Când vrei să te răzbuni, suferința nu o simte fostul soț, ci copilul. Poate că te-a înșelat, era abuziv emoțional sau chiar a dat în tine.

Ori v-ați înstrăinat, relația era oricum încheiată. Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl lui, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci decât să creezi în copil un conflict interior.

ADVERTISEMENT

Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă, jumătate tată, iar când îl critici pe tată, implicit critici și copilul. Când îl negi pe tată negi și o parte semnificativă din copil”, este mesajul lăsat de Gabi Bădălău pe Instagram.

Omul de afaceri și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț de mai bine de un an și jumătate, dar nu au ajuns nici până acum la un numitor comun. Ambii vor custodia unică a băieților pe care-i au împreună și niciunul nu este dispus să lase de la el.

ADVERTISEMENT