Life

Gabi Bădălău lasă garda jos în divorțul cu Claudia Pătrășcanu: ”Îmi doresc liniște și înțelegere”

04.03.2021 | 17:32
Gabi Badalau lasa garda jos in divortul cu Claudia Patrascanu Imi doresc liniste si intelegere
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău este dispus să lase garda jos și să facă pace cu Claudia Pătrășcanu în procesul de divorț pe care-l au de mai bine de un an și jumătate. Afaceristul spune că vrea liniște și înțelegere de dragul copiilor. 

Omul de afaceri a mărturisit că își dorește pace și o educație aleasă pentru băieții săi, de aceea i-a și propus fostei sale partenere de viață să se mute la București. Băiatul fostului senator de Giurgiu Niculae Bădălău spune că vrea să încheie scandalul cu mama copiilor pentru a-i putea crește împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a declarat înainte de a intra în sala de judecată, joi, 4 martie, că vrea să ajungă la o înțelegere amiabilă cu frumoasa brunetă, Claudia Pătrășcanu, deși în ultima perioadă și-au aruncat foarte multe vorbe grele.

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Care e motivul

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate.

ADVERTISEMENT

Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori.

Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Menajera este și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copii mei, o educație bună.

Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Așadar, în cursul acestei zile judecătorii de la sectorul 6 vor decide în favoarea cui va fi stabilită custodia celor doi băieți. Rămâne de văzut dacă custodia va fi una comună, dar și care va fi programul pentru weekend și pentru vacanțe.

ADVERTISEMENT