Life

Gabi Bădălău, lovitură pentru Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Ce a putut să le facă afaceristul

23.02.2021 | 14:49
Gabi Badalau lovitura pentru Claudia Patrascanu si fosta soacra Ce a putut sa le faca afaceristul
Gabi Bădălău, lovitură pentru Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Ce le-a făcut afaceristul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a recurs la o lovitură pentru fosta lui parteneră de viață, Claudia Pătrăcanu, dar și pentru mama ei. Afaceristul și fiul de politician le-a dat în judecată pe cele două femei. Scandalul dintre ei a ajuns mult prea departe.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu pare să se termine prea curând. Când toată lumea era convinsă că lucrurile s-au calmat, gestul șocant al afaceristului a fost o adevărată lovitură pentru fosta soție.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un an și jumătate, cei doi se luptă pentru custodia celor doi copii, iar Gabi Bădălău nu are de gând să piardă această „bătălie” și este în stare de orice pentru a-i lua pe micuți de lângă mama lor.

Gabi Bădălău, lovitură pentru Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Ce a putut să le facă afaceristul

Gabi Bădălău a șocat pe toată lumea după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, dar și pe fosta lui soacră. Acest lucru se întâmpla în luna iulie 2020, iar ultima modificare a avut loc în ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de către reporterii Antena Stars, este vorba despre un proces pe rol și vizează partea de partaj material. Controversatul afacerist ar fi investit o sumă amețitoare pentru reconstrucția casei fostei partenere de viață, situată în Agigea.

Fosta solistă a trupelor „Exotic” și „Sexxy” a avut numeroase solicitări în ceea ce privește partajul cu Bădălău și a cerut să aibă acțiuni în firmele soțului, în afară de pensia alimentară pentru copii. Enervat de aceste pretenții, afaceristul a dat-o în judecată.

ADVERTISEMENT

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după scandalul cu Bianca Drăgușanu

Recent, cântăreața a intrat într-un nou scandal cu Bianca Drăgușanu, presupusa iubită a lui Gabi Bădălău. În cadrul emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena Stars, blondina a făcut declarații acide legate de Claudia Pătrășcanu, iar aceasta din urmă nu a ezitat să-i răspundă.

“Nu vreau să intru în jocul lor, a fost suficient că am intrat și nu am făcut bine. Asta vor. Să se uite la filmulețe, să vadă ce face și apoi stăm de vorbă”, a declarat Claudia Pătrășcanu, exclusiv, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT