Life

Gabi Bădălău, ofertă neașteptată pentru Claudia Pătrășcanu, după ce au divorțat oficial: “Îi achit tot”

Gabi Bădălău a făcut o ofertă neașteptată pentru fosta soție, Claudia Pătrășcanu, după ce au divorțat oficial. Ce i-a propus afaceristul?
04.11.2022 | 07:16
Gabi Badalau oferta neasteptata pentru Claudia Patrascanu dupa ce au divortat oficial Ii achit tot
Gabi Bădălău, ofertă pentru Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit ieri în sala de judecată, iar afaceristul i-a făcut o ofertă fostei partenere de viață. Cei doi se luptă în continuare în instanță pentru custodia copiilor.

Ce ofertă i-a făcut Gabi Bădălău fostei soții, Claudia Pătrășcanu. Are legătură cu copiii

În după-amiaza zilei de ieri, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit din nou în fața judecătorului.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost ultimul termen pentru a stabili pensia alimentară, domiciliul și programul celor doi copii pe care îi au împreună, iar pe 10 va avea loc pronunțarea.

Cei doi au divorțat oficial, însă războiul dintre ei nu s-a terminat. La ieșirea din sala de judecată, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au adresat cuvinte dure unul la adresa celuilalt. Cântăreața l-a acuzat pe omul de afaceri că vrea să o bage la închisoare.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, printr-o intervenție telefonică, Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă Claudiei Pătrășcanu.

Iubitul Biancăi Drăgușanu vrea ca fosta soție să vină în Capitală și să aleagă o casă și o anumită sumă de bani, dar și orice școală privată pentru copii, iar el va suporta toate cheltuielile. Afaceristul vrea ca cei doi băieți să trăiască alături de ambii părinți.

ADVERTISEMENT

“Prin intermediul vostru, dacă ajung cu ea la o înțelegere, să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot.

Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți. Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct.

ADVERTISEMENT

Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți.”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

De ce o acuză Gabi Bădălău pe fosta soție

Gabi Bădălău este convins că declarațiile Claudiei Pătrășcanu și “telenovela” divorțului lor au impresionat multe femei. Fiul lui Nicolae Bădălău își dorește doar tot ce e mai bun pentru copiii lui.

Afaceristul susține că fosta parteneră de viață ar fi pus camere în casa familiei lui și este convins că și autoritățile vor demonstra acest lucru.

Gabi Bădălău spune că artista îi relata lucruri pe care el le discuta cu familia în casă, iar de aici pornesc suspiciunile cu privire la camerele care ar fi instalate.

Afaceristul crede că fosta parteneră ar fi ascuns camerele prin lucrurile copiilor.

“Nu e un atac. E un fapt concret. (…) O să le demonstreze organele de abilitate, nu eu. Copiii veneau la mine vineri – duminică. O să încerc să fiu foarte succint, ca să mă înțelegeți. (…) Ea îmi relata indirect multe lucruri care se întâmplau în astea două zile.

Mai mult de atât, le-a postat la un moment dat pe Facebook, probabil unul din avocați i-a spus să le șteargă că e cam infracțiune.

Mai mult de atât, eu în conversația cu ea pe WhatsApp, mi-a dat un mesaj, o înregistrare unde vorbim în casă lucruri private eu cu familia și cu apropiații mei, altceva decât copii, divorț, și ea mi-a spus că dacă nu mă potolesc, mă denunță.

Toate aceste aspecte mă fac să am convingerea că ea, nu știu să îți spun, prin jucării, hăinuțe, bagaje, habar n-am.”, a mai spus Gabi Bădălău.

După divorțul de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu este dispusă să facă orice pentru a obține custodia copiilor. În acest moment, băieții au domiciliul la mama lor, lucru care nu este deloc pe placul afaceristului.

ADVERTISEMENT