Life

Gabi Bădălău, plângere penală împotriva fostei soții, Claudia Pătrășcanu: ”A furat de acolo”

Gabi Bădălău, reclamație la poliție la adresa fostei partenere de viață, Claudia Pătrășcanu. Ce a sustras cântăreața de la afacerist.
22.05.2024 | 09:35
Gabi Badalau plangere penala impotriva fostei sotii Claudia Patrascanu A furat de acolo
Gabi Bădălău, reclamație la poliție la adresa fostei partenere de viață, Claudia Pătrășcanu. Ce a sustras cântăreața de la afacerist. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, plângere penală împotriva fostei soții, Claudia Pătrășcanu. Iubitul Biancăi Drăgușanu susține că artista a furat de la el și că în momentul de față a trecut la șantaj, motiv pentru care a luat măsuri.

Gabi Bădălău, reclamație la poliție la adresa fostei partenere de viață, Claudia Pătrășcanu. Ce a sustras cântăreața de la afacerist

Gabi Bădălău, reclamație la poliție la adresa fostei partenere de viață, Claudia Pătrășcanu. Ce a sustras cântăreața de la afaceristul cu care a fost căsătorită și alături de care are doi băieți. Scandalul dintre ei pare că nu se mai oprește.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști soți merg frecvent la poliție și la Tribunal pentru că au fost multe procese deschise unul împotriva celuilalt. Acum omul de afaceri o acuză pe vedetă că i-a spart e-mailul, ceea ce înseamnă o infracțiune.

Concret, este vorba de Violarea secretului corespondenţei care spune că se pedepsesc cei care deschid, sustrag, distrug sau rețin, fără drept, corespondenţe adresate altuia, precum şi divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe.

ADVERTISEMENT

Potrivit legii din România, această faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Afaceristul a mers deja la o secție de poliție pentru a depune dovezi care atestă că fosta soție i-a sustras anumite documente ale firmei sale.

​„Ea a avut foarte mult timp liber. Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății, a furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la poliție, tot”, a declarat Gabi Bădălău, într-o emisiune TV, scrie cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de mama lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a fost dată în judecată în urmă cu ceva vreme și de mama lui Gabi Bădălău. Cântăreața a fost chemată în sala de la Tribunal pe partea civilă, lucru care a revoltat-o enorm pentru că s-a săturat de aceste lupte.

ADVERTISEMENT

De aproximativ 5 ani îndrăgita artistă și familia fostului partener de viață sunt în centrului unui scandal. Vedeta susține că i se pun mereu piedici în carieră și că este amenințată în permanență. Crede că fostul soț vrea să îi distrugă cariera și numele.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”