Life

Gabi Bădălău, reacție acidă în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

08.01.2021 | 10:47
Gabi Badalau reactie acida in scandalul cu Claudia Patrascanu
Gabi Bădălău, reacție acidă în scandalul cu Claudia Pătrășcanu: ”Să se termine cu tot circul”. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a răbufnit în scandalul divorțului pe care-l poartă de mai bine de un an cu artista Claudia Pătrășcanu. Omul de afaceri este dispus să facă pace cu mama băieților săi, motiv pentru care va face un test pentru droguri. 

Băiatul fostului senator Niculae Bădălău a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că la întoarcerea din străinătate va merge la IML și la o clinică privată din București, unde va face testul pentru substanțe interzise chiar din firul de păr, așa cum vrea fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

Presupusul iubit al Biancăi Drăgușanu își dorește să se calmeze spiritele în relația cu Claudia Pătrășcanu cu care se află în plin proces de divorț de un an și patru luni. Gabi Bădălău susține că nu are nicio problemă în a-i face pe plac artistei legat de respectivul test.

Gabi Bădălău a răbufnit legat de acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Ce a decis

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test.

ADVERTISEMENT

Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei. Eu îmi doresc o educație, un viitor bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească și Claudia, pentru că o ține cu circul ei de doi ani.

Mergem în instanță, eu voi respecta decizia instanței. Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în jocul ei și aberațiile ei de pe Facebook”, a declarat Gabi Bădălău, prin telefon, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, la Pro TV.

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu nu lasă garda jos și încearcă să obțină custodia deplină a celor doi copii pe care-i are cu omul de afaceri. Nicholas și Gabriel locuiesc în prezent alături de mama lor, cântăreața dorindu-și liniște pentru băieții săi.

ADVERTISEMENT

Cuplul s-a despărțit în urmă cu mai bine de un an, după ce artista a ridicat problema abuzului fizic și emoțional. De altfel, frumoasa brunetă a fost dată afară din casă în toiul nopții, Craiul de Dorobanți neținând cont nici măcar de copii.

Relația din Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a finalizat, războiul dintre ei purtându-se în continuare în tribunal. Ambii soț doresc custodia copiilor și niciunul nu vrea să lase de la el.

ADVERTISEMENT