Life

Gabi Bădălău, reacție neașteptată după separarea de Bianca Drăgușanu: ”Totul e în voia Domnului”

12.02.2021 | 07:48
Gabi Badalau reactie neasteptata dupa separarea de Bianca Dragusanu Totul e in voia Domnului
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a avut o reacție neașteptată la scurt timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, blondina cu care a fost împreună aproximativ 3 luni. Omul de afaceri este convins că așa a fost să se întâmple totul. 

Fiul fostului senator de Giurgiu, Niculae Bădălău, a oferit primele declarații în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, unde a precizat că are foarte mare încredere în Dumnezeu și că nimic în această viață nu este întâmplător.

ADVERTISEMENT

Soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu nu s-a sfiit să recunoască că a avut o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu, în ciuda faptului că niciunul nu a vorbit deschis până acum despre acest subiect. Gabi Bădălău a confirmat că s-a iubit cu fosta asistentă TV.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai sunt un cuplu. Ce spune afaceristul despre relație

„Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a declarat Gabi Bădălău la XNS.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri a vorbit pentru prima oară despre povestea de dragoste avută cu Bianca Drăgușanu, despărțirea lor venind la scurt timp după ce s-au întors din vacanțele de lux petrecute în luna ianuarie în Dubai și în Maldive.

„Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! (n.r că au fost împreună).

ADVERTISEMENT

Relațiile dintre noi sunt foarte civilizate. Bianca e o fată foarte mișto și foarte ok. E prietena mea. Nu există capricii, nu există. A fost și este totul perfect”, a mai completat Gabi Bădălău în cadrul aceluiași show TV.

Referitor la faptul că nu a așteptat-o pe Bianca Drăgușanu pe aeroport când a aterizat de la Timișoara, afaceristul a precizat că fosta prezentatoare de televiziune nu i-a cerut acest lucru. Cât despre cele 4 fete cu care a petrecut în club, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu spune că erau niște vecine.

ADVERTISEMENT

„Fetele erau vecinele mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine, în bloc cu mine”, a mai spus Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT